anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună,deci folosesc Instagram și îmi place de o fată foarte mult, are 14 ani,mă înțeleg bine cu ea, cam de vreun an aproape și vreau să știu dacă merită să mă mai axez pe faptul acesta adică dacă are rost să port o relație virtuală? Pentru că nu pot merge in țară ca să ne vedem față in față, eu cu ea...eu fiind in prezent in Olanda, lucrez aici si am 20 de ani.Și îmi fac griji toată ziua pentru ea pentru că ne desparte distanța și mă gândesc și ce face ea toată ziua și deseori mai plâng pentru faptul ăsta, vă rog ajutați-mă cu o părere!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Deci tu 20, ea 14 ani și ne intrebi dacă merită "relația". Hai să intrebăm codul penal ce zice pe tema asta

| sammie a răspuns:

Să îți faci o relație online este puțin penibil. Văd cât de mult ții la ea și te înțeleg. Relațiile online sunt cam penibile pentru că fata aia în orice clipă poate să se plictisească de tine și să-ți de-a unfriend. Încercați să fiți doar prieteni ( cei mai buni ). Dar mai mult nu. Nu merită. Chestia greșită este că tu ai 20 de ani și nu poți fii oricum împreună cu ea deoarece este doar o minoră.

| VelicanEmilia a răspuns:

Ce sa faci? Sa mai astepti vreo 4 ani. Cum sa-ti explic? Ea e cam cruda acum. are 14 ani, intelegi? Doar nu vrei sa vina "Justitiarul din Berceni" prin Olanda dupa tine si sa strige p'acolo "Opriti pedofilul!"

| Celula44 a răspuns:

Pedofilule corupere de minori