Aşteaptă... câţi ani ai? Sunt sigur că unele fete până la vârsta ta nici nu au avut prieten niciodată, deci de ce să ne grăbim? Oricum, nu aspectul contează, ci să te simţi bine în preajma lui...
Mai ai rabdare, caci intr-un final, iti vei gasi si tu 'alesul'sau invers.In plus, aspectul nu conteaza, este important sa il iubesti si sa te simti bine langa el.
Depinde de cati ani ai. Poate ca intr-o zi un baiat cat de frumos posibil te va gasi sau poate tu pe el depinde numai de tine .
Poate si tu tiai gasit "gagici" foarte urati nu am de unde sa stiu sper ca gasesti pe cineva foate dragut care sati placa. Daca vrei mai multe sfaturi ma poti intreba beautiful_day6 (sincer sa fiu nici eu nu am prietena) (poate ne combinam la cartela ) papa si sper sa-ti gasesti pe cineva
Cand intalnesti un baiat, trebuie sa fii atenta. analizeaza si fizicul, dar cel mai important, comportamentul lui. este adevarat ca primul lucru care te atrage la o persoana este felul cum arata, dar eu consider ca este esential sa te simti bine langa cel cu care alegi sa stai. e o prostie sa renunti definitiv la baieti. incearca sa iti gasesti un prieten in compania caruia sa te simti bine, aspectul fizic conteaza mai putin. Fii tu insuti.
anonim_4396 întreabă: