| Ruxu a întrebat:

Buna deci ieri a vorbit cu cineva pe mess m-a intrebat de unde sunt i-am raspuns si el mi-a spus de unde este si si astazi am vazut ca mi-a dat ignore.Nu inteleg dc mi-a dat adica eu am vorbit frumos si el mi-a dat ignore.Imi puteti explica

Răspuns Câştigător
| LostInDreams a răspuns:

Mda. Mi s. a mai intamplat si mie.Nu stiu de ce, doar el stie ce gandeste.Probabail ca il deranjeaza unde stai tu, eu i.am zis unui baiat unde stau(nu departe de el totusi) si tot mi. a dat ignore.Nu stiu de ce... Oricum nu cred ca merita sa iti bati capul cu el, sunt multi oameni in lume care iti pot fii prieteni mult mai adevarati decat elhappy

Marry:X:X:X:X

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Probabil se astepta la ceva fructe ale conversatiei voastre, cred ca intelegi ce vroia. El te-a abordat crezand ca esti din oras cu el si ca va puteti intalni. Cum nu a fost cazul ti-a dat pe nesimtite ignore. Fara sa iti spuna macar. Sunt unii oameni care fac totul pe interes. Pur si simplu daca nu au vreun avantaj din ceva nu te baga in seama. Asta a fost si cazul lui. Urmarea ceva cand te-a abordat si vazand ca nu poate obtine ti-a dat ignore. Cauta oamenii placuti pentru relatii de prietenie. Cauta oamenii pe care ii vezi ca au anumite calitati. N-are rost sa te mai gandesti la asta. Era doar un om superficial.

| clauss a răspuns:

Prost crescut

| controlled a răspuns:

Intalnesti fel si fel de persoane. pe unele le poti arunca un zambet ele o sati arunce inapoi o palma, iar altele la fel doar ca iti arata un feed-back pozitiv

| SaRiNoOtZa a răspuns:

Nu cred el sta in acelasi oras ca mine

| SaRiNoOtZa a răspuns:

Scuze pentru raspunsul anterior nu era pentru intrebarea pe care ai pus-o tu deci poate ca nu i-a placut de tine sau l-ai deranjat totusi nu trebuie sa iti bati capul cu el este un prost daca u ai vorbit frumos cu el si el ti-a dat ingnore asta inseamna cei 7 ani de acasa.Pa te pup

| Ruxu explică:

Buna Marry nu cred ca il dereanjeaza unde stau eu fiindca si el sta in acelasi oras cu mine deci asta nu ar fi problemahappy

| Ruxu explică:

Bacemi nu cred ca se astepta la ceva fructe ale conversatii si eu i-am dat add nu el adica am facut schimb de liste cu cinevawinking