| DexterM14 a întrebat:

Deci, îmi cam place de o fată din clasa mea. Acum câteva zile am fost la o petrecere unde a fost și ea prezentă, iar la un moment dat eu eram afară cu ceva prieteni și a venit și ea cu câteva prietene de-ale ei și s-a așezat lângă mine. Am vorbit puțin despre una alta și apoi m-a invitat la dans. După acel moment nu prea am mai vorbit în acea seară. Mi s-a părut foarte surprinzător faptul că a venit să vorbească cu mine ba chiar să mă invite la dans pentru că la școală vorbim cam rar, ea fiind cu grupul ei de prietene mereu. Întrebarea mea este dacă oare există ceva interes micuț acolo sau totul a fost doar întâmplător? Cum să intru în vorbă cu ea în timpul rămas până la vacanță fără a părea super ciudat? Menționez că în general eu sunt destul de timid, la fel și ea

2 răspunsuri:
| Yuly981 a răspuns:

Pai. poti sa incepi cu un ''buna!'' laughing, si sa fii tu insuti, sa o intrebi daca vrea sa iasa la un suc dupa ore. ideea e sa fii tu insuti happyDaca nu si nu. inseamna ca a fost doar ceva intamplator happy Succes!

| Adry05 a răspuns:

Poate si-a dat seama c-o placi tu si de aia te-a chemat, sa-ti faca seara mai buna. Incearca si tu sa vorbesti cu ea si vezi cum se comporta, iti dai seama mai degraba decat sa-ti dai cu presupusul din ceva asa marunt.