Pai spune`i ca daca tine la tine.sa incerce sa o uite pe fata aia.sau daca nu vrea sa faca el primul pas.de ce sa nu-l faci tu? iar daca o sa fiti impreuna. o sa uite de fosta.
Sa petreceti cat mai mult timp impreuna, sa deveniti mai apropiati.pana o uita pe fosta.si dupa aia. sentimentul "roz" o sa apara fara sa va dati seama si o sa fiti impreuna
succes
:*
Nu cred ca e ceva grav, deoarece este adevarat a fost prietena si este normal sa mai tina la ea.nu te supara, incearca sa-l intelegi! u nu mai ti la fostul iubit? trebuie sa-ti pui intrebarea. Daca te iubeste v-a avea ochi numai pentru tine(fi sigura)... xoxo A
Sari pe el... până la urmă tot uita de fosta, cu siguranţă. Dacă te place înseamnă că ai tu acel ceva.
Deci toti d aci, imi place de cutarica, prostiute prostioare. Deci voua va place sa va faceti viata publica? Actioneaza, ca nu cred ca e cineva in stare sa ti raspunda.
E sentimentul acela de relatie in 3. Sunteti doar voi doi dar mereu simti ca il imparti cu ea. Nu ai de ce sa te temi daca nu iti da motive. E normal sa tii la fosta pana te acomodezi cu noua situatie. Cred ca mai grav ar fi daca ar incepe sa o jigneasca in fata ta si sa o vorbeasca de rau. Asta ar insemna ca ar putea face la fel si cu tine daca nu merge relatia. Bucura-te ca ai un baiat sensibil. Incearca sa petreci cat mai mult timp cu el. E o etapa de inceput. Veti trece impreuna peste asta daca ajungeti sa va iubiti cu adevarat.
Pai, ar trebui sa te lamureasca cum te place pe tine da mai tine la fosta lui prietena. Sau incearca tu sa il faci sa o uite pe fosta.
Marius339 întreabă: