| Kiddu4Strange a întrebat:

Deci,imi place mult de un coleg,mai pe scurt il iubesc
Miercuri o prietena l-a intrebat de cine ii place si a zis ca de mine.
Astazi o alta prietena l-a intrebat daca ii place de mine si a zis nu straight face Insa un alt coleglaughing l-a intrebat daca chiar ma place si el a zis da.
Eu chiar nu mai inteleg nimic, ma place, sau nu? Trebuie sa mentionez ca colega care l-a intrebat a 2 oara e ff apropiata de el sad cu ea vorbeste, cu mine nu.
Am 2 intrebari:
1. Ce inseamna chestia aia? ii place de mine sau nu?!
2. Ce pot sa fac in privinta acelei colege? nu suport sa-i vad impreuna sad Vreau sa ii despart cumva dar nu stiu cum...crying

Va rog, ajutati`ma... funda :*

Răspuns Câştigător
| DizzyRawrr a răspuns:

Atunci, cand ea sta cu el, sau ies in oras du`te si tu si vei avea scuza ca stai cu prietena taa. In acest fel, te poti apropia mai mult de el. Iar odata poti sa o rogi pe prietena ta sa faca o mecherie gen: Sa fie planificat sa iesiti toti trei, tu ea si prietenul vostru, pardoon, colegul vostru, si ea sa sune pe ultima suta de metri, si sa spuna ca nu mai poate venii, si sa iesiti doar voi doi... poate o sa infiripe ceva smugsmug. Iar pana atunci, poti sa il saluti, sa vorbiti despre ce lucruri aveti in comun. Stiu ca este usor de spus, greu de facut, am fost si eu in situatia ta, dar incerca daca tii la el atat de mult.

9 răspunsuri:
| Gdeni a răspuns:

In locul tau o bateam paia. probabil sa simtit jenat de ea si de aceea a zis ca nu te place.

| Liviucu a răspuns:

Eu cred că dânsul răspunde cu "nu" doar persoanelor care au de-a face cu tine şi ştie că ar putea să-ţi spună şi ţie asta. Copii se feresc, de obicei, de aceea cred asta. Dar şi dacă mă înşel şi e altceva (afemeiat), ar trebui să treci peste ce simţi pentru el lăsând lucrurile să curgă de la sine. Fii cu el doar dacă va face EL primul pas. Altfel nu.

Succes.

| Azµre a răspuns:

1)Făcea mișto de colega ta, logic nu era treaba ei să îl întrebe ci a ta!
2)Stupid să îi desparți.
Oricum ar fi discută cu el, de iubit nu ai cum să-l iubești, ci doar îl placi.
Dă-te pe lângă el, vorbește cu el și dacă te place te va scoate afară.

| stark47 a răspuns:

La prima intrebare:ce ar fi sa l intrebi chiar tu ca sa nu mai ai dubii in privinta asta? baiatul poate se simte incofortabil sa vorbeasca despre sentimente cu alte persoane, de asta zice ca da la una si ca nu la alta.iar in partea a 2:poti fi si casatorita cu acel baiat, insa nu ai dreptul sa i spui cu cine sa fie prieten si cu cine nu. daca el te place pe tine, restul fetelor sunt doar amici pentru el

| DizzyRawrr a răspuns:

Eu sunt siguraa ca te place, la fel cum a spus si Eu_eu_1994. Dar inainte de a incepe, colega care sta cu e iti este prietena? Adica, va intelegeti?

| Kiddu4Strange explică (pentru DizzyRawrr):

E cea mai buna prietena a mea.

| DizzyRawrr a răspuns (pentru Kiddu4Strange):

Atunci, cand ea sta cu el, sau ies in oras du`te si tu si vei avea scuza ca stai cu prietena taa. In acest fel, te poti apropia mai mult de el. Iar odata poti sa o rogi pe prietena ta sa faca o mecherie gen: Sa fie planificat sa iesiti toti trei, tu ea si prietenul vostru, pardoon, colegul vostru, si ea sa sune pe ultima suta de metri, si sa spuna ca nu mai poate venii, si sa iesiti doar voi doi... poate o sa infiripe ceva smugsmug. Iar pana atunci, poti sa il saluti, sa vorbiti despre ce lucruri aveti in comun. Stiu ca este usor de spus, greu de facut, am fost si eu in situatia ta, dar incerca daca tii la el atat de mult.

| DizzyRawrr a răspuns:

Iar daca e prietena ta cea mai buna, va incerca sa stea mai departe de el [asta in cazul in care nu ii place si ei de el]..in momente ca acestea afli cine e cel mai bun prieten si cine e fals. sad

| ladiesman28 a răspuns:

Dai una in glaz.Da paleste aa ca curva seea vaabse nis s nu s mai gandesca la el

| EuEu1994 a răspuns:

1 Te place dar ii e frica sa recunoasca in fata preitenilor.
2Incearca sa fii mai apropiata de el si cum te place va uita de ea