Pai daca tu vei pleca in Anglia de tot spune-i adevaru si spune-i ca nu-si mai are rost relatia asta deoarece daca el era si cu tine el se saruta si altele hai sa zicem daca era sa fi jucat adevar si provocare si o facut-o pentru ca a fost pus dar asa este foarte urat din partea lui...Cel mai bine ar fi sa il dai uitarii, genu asta de persoana este un nehotarat care nu stie ce vrea. El vrea numa experiente noi sa vada cum saruta fiecare! Prefacut ... Funda?
Dupa cate ai spus tu pare un mic sarlatan baiatul asta. Sper sa nu o iei in nume de rau dar eu daca as fi in locul tau nu as accepta ca iubitul meu sa se sarute cu altele in timp ce eu sunt plecata, mai ales daca aceea este prietena mea cea mai buna. Nici prietena ta nu s-a comportat ok fata de tine. probabil stia ca tu il placi pe respectivul asa ca nu trebuia sa se bage. Trebuie sa ai mai multa increder in tine, nu sa te lasi condusa de altii. Stiu ca o sa fie greau (pentru ca il placi) dar trebuie sa iei o decizie atat in privinta prietenei, cat si in privinta iubitului. Stai de vorba cu el... poti sa ii mai acorzi inca o sansa, dar daca nu ramane fidel (ca sa zic asa) te desprti de el. Nu te merita. Ier prietenei tale poti sa ii spui ce te-a deranjat la ea si sa va lamuriti. bafta!
Pai baiatul asta nu te merita e un aventurier. Cum sa se sarute asa azi cu una mine cu alta. Eu iti spun ca nu merita sa lupti pentru el.
Bună,
Pentru ce ți-a făcut nu este de prea încredere. Cel mai bine i-ai spune clar și răspicat ce simți și ce păreri ai. Ia-l la un suc undeva și discută cu el amănunțit pe acestă temă.
Săruturile sunt în ziua de astăzi foarte obișnuite. Unii adoleșcenți se sărută numai ca să pară tari fără sentimente.
Dacă acum ești în relații bune cu el și nu ai mai aflat de săruturi de-ale lui este momentul perfect să îi spui verde-n față.
Sinceritatea, într-o relație este întotdeauna cheia rezolvărilor. Să încurci lucrurile cu minciuni nu este bine deloc.
Fă-ți curaj și încearcă să îți impui că nimeni nu este mai curajos și mai tare ca tine.
Multă baftă!
Numai bine!