| cristin4ik a întrebat:

deci..incep cu-m-am indragostit de cel mai bun prieten, pe scurt sunt nebuna dupa el, eu am 17 ani, el are 19, suntem foarte buni prieteni ce facem totul facem impreuna, de fiecare data cind ese afara ese cu mine chiar daca il chiaba baietii afara, imi place comportamentul lui fata de mine, ma ia in brate ma cuprinde strins, ma pupa pe obraz (niciodata nu mai mult) e baiat bun, chiar zilele astea m-a rugat sa-i tin companie intr-o calatorie lunga, eu am fost de acord. vorbim foarte des pe messenger, intr-o seara n-am intrat, am vrut sa vad ce o sa zica, a doua zi am avut 9 mesaje numai de la el, si-a facut griji pentru mine, si pe asta mi-am dat seama ca tine la mine. da nu stiu cum sa procedez, pentru ca chiar sunt indragostita, dar din pacate el are prietena, de 2 ani sad si e la 300 km distanta intre ei, se vad 1 2 saptamana. ma gindesc daca va esi ceva intre noi, dar nu vreau sa-i spun, mi e frica sa nu distrug prietenia, voi ce ziceti? ce sa fac?

2 răspunsuri:
| Koisan69 a răspuns:

Daca esti indragostita de el eu iti recomand sa actionezi, cand dragostea va trece va trece si prietenia, deci nu ai ce pierde.

| Mary1996 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic daca are prietena este cam greu sa ii desparti, ei chiar se iubesc daca au stat 2 ani...
gandeste-te la acea fata va suferi
eu zic mai bine sa incerci sa nu mai ti la el, sau mai bine sa vorbesti cu el despre asta