Eu am lucrat intr-un restaurant din mamaia pe la 15 ani, dar din cate vad, in ultimu timp nu prea mai angajeaza daca nu ai 18.
Nu iti poate face contract decat de la 18 ani,vrajeala asta cu "declaratie de la parinti" este o... vrajeala,nu poti lucra decat "la negru", adica fara contract, cea ce nu-ti recomand.
Ai putea totusi sa te "angajezi" ca impartitor de pliante, esti platit la zi, deci...nu prea ai cum sa-ti iei "teapa"
Da,interesant,fratele meu are 17 ani si cu niste acte, am uitat ...adeverinta de la scola,declaratie de la parinti si nu mai stiu, dar lucreaza "la negru" cum spui tu, dar primeste bani lunar fara alte complicati(el lucreaza ca vanzator la niste rude, de la Mangalia).Cu restaurantul ti se intampla tie, sa zic, dar alte "slujbe" in afara de impartitor de pliante nu mai exista? please!
Varsta minima de angajare in Romania este de 18 ani, dar daca zici ca cei care l-au "angajat" sunt rude... logic ca nu vor exista complicatii.
Habar n-am altceva ce ai putea gasi, daca n-ai nici o specializare...si sunt sigur ca nici experienta intr-o anume meserie, habar n-am.
Poate daca vei gasi un patron disperat si dornic sa "angajeze" copii, cel mai probabil un pedofil, poate vei face niste bani
Vorbeste cu rudele care l-au angajat pe frati-tu si fa intr-asa fel sa-l dea afara si sa te angajeze pe tine.
Diferenta este ca in sala,nu ridic asa ca acolo,ridic greutati mici dar de mai multe ori facandu-se astfel obosirea muschilor si de aici oxigenarea lor si umflarea, si asa raman, pe cand la santier ai ridica un sac de ciment l-ai carat si deja ai obosit tu, nu muschii este o diferenta, nu stiu adica ai intelege oricum,! bafta
Nu intelegi, prin oxigenare muschii se umfla da? daca ii oxigenezi mai mult se "antreneaza", daca se antreneaza inseamna ca ai si putere.si steroizii... nu ii iau pentru ca exista mai multe riscuri si am invatat niste "tehnici" de marirea productie de testosteron si cu mai mult testosteron =mai multi muschi si putere in acelasi timp! si pot spune ca pe santier este obosire in zadar, obosesti plamani si inima, nu muschi, la sala este invers,
Steroizii maresc foarte mult forta
anonim_4396 întreabă: