Zi-i ca-l placi! Daco o sa te refuze asta este sunt o multime de baieti in lumea asta nu este el singurul
Pai dupa cum se poarta clar te place dar si eu cateodata imi este frica sa intreb casa nu mi se spuna nu dar eu zic sa ii zic decat sa ti in tine.Bafta!
Buna skumpa:X...Pai sa vedem poate are motivele lui de a vorbit urat cu tine, poate cineva i-a spus ceva despre tine sti doar ca se poate.SI fa-ti curaj si bagate cu el in seama la scoala sau pe mess si ia-l peste picior bairtzilor le place asta si te va placea.Si poate te va intreba el daca il placi si daca vreti sa fiti impreuna. Daca nu fa-ti curaj si intreaba-l daca te place...Asa:si ce imi faci am auzit ca ma placi adevarat?:->/.sau chesit de genu.Bafta:X
Păi eu cred că te place și că el vrea să vadă dacă și tu simți ceva pentru el. Încearcă să îi arăți asta, dar numai lui, nu și în fața celorlați că după e posibil să vă înnebunească cu acest lucru...
Încearcă să vorbești cu el mai mult în privat. Poate pe mess, sau poți să-l rogi să mergeți undeva, ca de exemplu să îi cauți cadou unui prieten sau așa. În stilul ăsta îi găsești și lui „plăcerile" și vă mai apropiați.
Încearcă să vorbești mult mai mult cu el
Mult noroc :*
Draga mea, misterele iubirii sunt mari, de aceea iti spun fi atenta la gesturile lui la comportament, dar mai ales la vorbele lui. iti poti da seama daca te place doar printr-o singura cale: trebuie sa-l intrebi altfel, va veti indeparta unul de altul si e pacat...incearca sa fii mai subtila poate functioneaza! pa pa
Nu poate stii nimeni ce e in mintea lui, poate doar el, insa uneori o fata poate intelege gresit mesajele unui baiat.Se prea poate ca el sa creada ca tu il urasti,poate s-a zvonit ceva prin clasa si ii este rusine sa iti ceara explicatii; se poate ca lui sa ii para rau ca s-a purtat urat cu tine,regreta probabil.
Dar nu te du direct la el,sa-l intrebi,, pe sleau'', ci mai observa-i putin comportamentul.Vezi cum se poarta cu alte fete,cu alti tipi poate. Daca se comporta la fel de urat si cu celelalte/ceilalti,probabil ca asta e natura lui, sa fie mai retras, mai...nesimtit.Daca ai spus ca il placi, poate nu ar fi rau daca ai incerca sa socializezi putin, in cazul in care se dovedeste a fi obraznic doar cu tine.
Eu spun sa nu il bagi in seama in timp.
sa vezi cum reactioneaza.
la un moment dat o sa vina la tine si o sa te intrebe de ce nu il bagi in seama. sau ceva de genu
si o sa spuna ca nu ii cade bine daca nu il bagi in seama pentru ca te place
succes.>