anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna deci, locuiesc in Anglia de 8 luni, sunt anul 9 la școala și am o mica confuzie cu un băiat și dacă vreți sa ma ajutați e oke dacă nu nu aruncați chestii la plesneala.
Timp de cam 4 luni mi-a plăcut de un băiat de culoare, totul era frumos pana ce a început sa își bată joc.
Acum câteva săptămâni l-am observat pe un coleg de al meu din anul 9 ca se tot uita la mine, nu i-am dat importantă plăcând pe altul pentru ca nu sunt genul.
Ma rog... înainte de vacanța de paste a venit unul dintre prietenii lui cel mai buna și m-a întrebat dacă îl plac pe acel băiat, o sa ii spunem J.
Am zis ca nu, again plăcând pe altul, și m-a făcut rasista in gluma. Luni m-am întors la școala și pur și simplu vacanța asta nu ma gândisem deloc la băiatul acela pe care îl plăceam de cam 4 luni, ma gândeam la J, și incercam sa ma mint
Când m-am întors la școala am simțit o atracție mai mare către el având in vedere ca m-am gândit la el toată vacanța, precizez ca am început școala acum 3 zile mâine e a 4 a zi de școala.
Ieri eram la rând sa îmi iau mâncare și el era in spatele meu, se tot juca in parul meu și ma atingea /mângâia pe spate pana ce i-am zis sa se oprească și a zis ca nu a fost el, ma uitasem la el urat și a zis ca ok scuze.
Apoi s-a sunat și mergeam singura către engleză, nu stiu de ce și el era cu un prieten de a lui, și eu mergeam pe lansa el având clasele una lângă alta la engleza, dintr-o data ma oprise prietenul lui și mi-a zis ca, el te place și eu știam despre cine vorbește dar făcusem și eu așa pe prst și mi-a zis ca J și am zis ok. Apoi i-a zis la prietenul lui sa tacă d***u din gura, Menționez ca e și el de culoare și nu ste romană clar. Azi îl tot vedeam cum se uita la mine, e cu mine in clasa la științe și diregenite, faza e ca nu e prima persoana care mi-a zis ca el ma place și nu stiu i mean îl cam plac super mult și as vrea sa îl întreb dacă e adevărat.

Voi ce ziceți help

3 răspunsuri:
| Lostlyric a răspuns:

Nu era nevoie de o poveste atat de lunga ca sa-i spui lui J. ca-l placi si sa luati pranzul impreuna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care era întrebarea?

| Kerre a răspuns:

Eu zic sa iti asculti instinctul. Nu putem noi sa luam decizii pentru tine, tu si doar tu stii ce este cel mai bine pentru tine.