anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci m-am despartit de prietenul meu dupa 1 an si ceva pentru ca nu mai mergea si ne certam des, era mai mult obisnuinta, acum dupa 1 luna mie foarte dor de el. El a zis ca nu m-a uitat si ca inca ma iubeste, i-am zis ca mie tare dor de el si ca stiu ca ma iubeste inca pentru ca simt asta cand trec pe langa el ignorandu-l si a zis ca stie cum e. Vorbim mai in fiecare zi. Dati-mi si mie sfaturi va rog, eu vreau sa ma impac cu el.

6 răspunsuri:
| St!L a răspuns:

Fa ceea ce-ti spune inima!

| ÅñdRa a răspuns:

Daca stiti ca nu o sa mai certati des si o sa respectati si o sa va iubiti.Impacti-va pentru ca nu are nici un sens sa stai despartita de persoana pe care o iubesti.Mult noroc!

| gyo a răspuns:

Eu zic sa faci ce simti u ca este mai bine.Si incearca sa te gandesti si la motivele pentru care va certati inainte si sa te intrebi daca merita sa te impaci cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va e dor de certurile voastre? si de obisnuinta in care va complaceti? parerea mea e ca; rau cu rau, dar mai rau fara rau.insa in cazul vostru mai trebuie si iubire si dragoste.fiindca,daca dragoste nu e, nimic nu e.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi daca vrei sa te imapci cu el gandeste'te care era factoru care va facea sa va certati asa des? Incercati sa scapati de acel factor si propune-i sa va impacati!

| georgy_1418 a răspuns:

Poi si ce mai astepti? incearca sa umpli golurile dintre voiwinking...