anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci ma duc eu azi la pregătire la engleza cu o prietena și când ajungem acolo vedem ca avem o noua colega, noi facem frumos cunoștință cu
ea și ne apucam de treaba.La un moment-dat nu știu ce a zis noua venita și am început sa radem putin atunci profa a început sa ne certe, sa ne facă cum ii venea doar ca sa o consoleze pe noua colega dar la un moment-dat m-a jignit foarte rău și am plecat. Am mai stat putin în curte la profa ca m-am gândit ca o sa vina și prietena mea dar după 2 minute a ieșit profa și mi-a zis sa plec odată ca oricum sunt o proasta și ii infectez curtea cu prostia mea. Când sa ajung la poarta ma striga prietena mea sa o aștept ca vine și ea.Am fost după împreună la cofetărie și mi-a zis ca după ce am plecat din camera a început sa ma facă în tote felurile.Eu as vrea sa ma mai duc odată doar ca sa ii spun câte ceva și sa vadă și ea cât de proasta e. Întrebarea mea e dacă știți ce sa ii zic? A și sa știți ca nu am ras foarte tare doar am chicotit 5 secunde și s-a supărat.

2 răspunsuri:
| Helene a răspuns:

Eu zic sa nu te mai duci. Dar totusi poti sa faci o plangere daca tot ti'a zis asta.Adica,colega aia noua este copil ca si voi!
Si oricum, poti sa te duci la director si sa faceti o plangere, adica sa relatati tot ce a zis si a facut. Dar apoi sa nu aiba pica pe tine, sa nu te lase repetenta sau ceva de genu'
Pupici:*Si succes in tot ce vrei sa faci happy

| KellyGreen a răspuns:

Profa de pregătire nu e profa de la scoală.