| tiaRa12 a întrebat:

Deci mercurea trecuta am avut test la fizica acolo erau 9 puncte si al 10 se adauga de la prof ...Eu am resit sa fac 5 puncte..si exact in momentul cand a sunat la pauza m-am uitat repede la un raspuns de pe o foaie ..proful a venit mi-a luat foaia cu raspunsul, caietul, m-a intrebat numele si mi-a zis cami pune 2. Insa proful acela este foarte rau si sever mi-e frica sa ma uit in ochii lui si la lectiile lui trebuie sa stai ca sfantul... Apoi in zilele care au urmat dupa test am stat cu frica mie foarte frica ..si nu vreau sa ajung maine la a 4 ora cand am fizica nushtiu ce sa fac am sa primesc 2 insa nu stiu sigur parintii mei habar nu au nu leam zis crying ..Deci credeti ca o sa-mi puna 2? sau ce sa fac sad?

Răspuns Câştigător
| EmiCopelea a răspuns:

Nu cred ca o sa-ti puna 2 s-ar putea sa te asculte la o lectie si apoi sa-ti mareasca media dar te poti ruga la dumnezeu sa nu iti puna

3 răspunsuri:
| Mirunelu a răspuns:

Spune-le parintilor ce s-a intamplat. Spune-le ca profului i s-a parut ca copiai la sfarsit ca iti puneai doar caietu in ghiozdan pana venea el sa ia lucrarea si lui i s-a parut ca copiezi bla bla, doar nu o sa vorbeasca acum ai tai direct cu proful si macar te scoti daca iti da nota mica. Fii pregatita maine la ora in caz ca te ia la intrebari, mai mult n-ai ce sa faci decat sa astepti.

| T1ramisu a răspuns:

Se pare ca nu fizica e marea ta problema! Daca stii ce zic...

| anamariacornea123ana a răspuns:

Nu cred ca iti pune 2 probabil te va asculta dupa mine invata lectia de zii si dca te asculta sau daca iti da 2 spune-i asa ''Dom profesor va rog frumos sa ma scuzati dar nu am invatat