Si acum vrei sa stie tot forumul ca te-ai scapat pe tine?
La ce te ajuta asta?
Nu crezi ca-i mai sanatos ca in pauza, cand colegii se strang sa discute, tu sa mergi la toaleta si sa urinezi?
In felul asta nu te vei trezi in situatii neplacute, ca azi, cand ai facut pe tine.
"am avut o criza de ras cu o colega și am făcut pe mine nu mult dar totuși și ei cred că ea știa și m-a întrebat dacă mi-a venit și am zis că da...am zis că ea știe și o să mă zică la toata clasa așa că când am scăpat de la ore...i-am zis ca m-am scăpat puțin pe mine și că mi-a venit mai tare.și i-am zis sa nu spună nimănui"
cred că da
Buna.Nu era necesar sa minti sau sa ii oferi detalii la finalul orelor. Puteai pur simplu sa pui un servetel uscat pe zona lenjeriei si se mai absorbea din umezeala.In orice caz, in general cauta sa mergi la toaleta atunci cand simti nevoia.Nu e sanatos sa te tii si, aparent, mai si risti sa te faci de ras.Not good.
Daca colega asta e atat de nesimtita si face pe gura sparta, asta e, pe viitor ai grija cum iti alegi persoanele cu care petreci timpul.
Se putea si mai rau? De exemplu eu eram in perioada aia a lunii.In pauza, urcand scarile pentru a ajunge la urmatoarea ora, in alta clasa, am vazut ca tipul de care imi placea era in spatele meu.Si cand am ajuns acasa am vazut ca m-am patat putin, asa ca m-am tot intrebat daca era patat de la liceu sau in drum spre casa s-a intamplat.Mi-a fost rusine cateva zile, apoi am zis... Who the f*** cares? ) Si mi-am vazut de viata.Asa ar trebui sa faci si tu.
Asta poate fii si o problema medicala eu zic sa mergi la oftalmolog sa vezi care e problema
Anonimul35 întreabă: