| Eka7Lyzza a întrebat:

deci: mie imi place de un baiat. am fost cu el si s-a bagat o prietena si ne-a despartit. acum 3 zile ei s-au despartit si zicea ca ma place si etc. ieri s-au impacat si sunt impreuna cu toate ca zicea baiatul ala ca nu mai sta cu fata respectiva ca nu`i mai place si etc. asa este. nu` i mai place dar sora lui l-a obligat sa stea cu prietena accea a mea. ce sa fac? chiar imi place... j el a zis ca ma place dar eu vreau sa ma bag cum s-a bagat si ea, nu vreau sa il pun pe el sa se desparta de ea, cu toate ca a zis ca e dispus.
mersi pentru rabdarea acordata.;*

3 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

S'a despărţit de tine din cauza ei, adică ea are mai multă credibilitate în ochii lui decât tine. Tu vrei ceea ce ai pierdut,eventual să devii ca tipa respectivă şi să bagi strâmbe aiurea. Dacă el spune că nu o place,lasă'l să vezi cum procedează şi când are de gând să renunţe la ea, asta dacă îşi va face curaj să iasă din cuvintele surorii. Fii şi tu mai indiferentă, poate'şii va da seama ce pierde.
Baftă!

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Eu zic sa ii lasi sa faca ce vor.Mai ales pe el. daca te place.o lasa si punct. ca vrea el.happy

| Pukka a răspuns:

Incareca sa il ignori pentru o perioda, sa il eviti cat mai mult posibil in asa fel aratandu-i ca nu iti mai pasa ce face el cu viata lui si asa ii vei capta atenita si ii vei vedea reactia!
Sper ca te-am putut ajuta!