| denydenisa3 a întrebat:

Deci.
Miercuri fetele din clasa de la mine am fost la un fel de gratar cu scoala unde invata prietenul meu(sau fostul.sad ), 'x '. Acolo eu si x am stat impreuna, ma lua in brate, daca era vb sa joace ceva ma lua sa stau cu el etc.Pe drum, cand ne-am intors am mers impreuna si cu noi a mai fost cel mai bun prieten al lui si cele mai bune prietene ale mele.Pe drum el le mai enerva pe ele, ma mai enerva si pe mine etc.
Joi am fost undeva la niste copii, dar atunci au fost mai multi din scoala mea, printre care scumpa lui verisoara(mai mare decat mine si x cu un an)si inca 2 care se tin dupa el.In acea zi, nu a zis nimic! Abia daca s-a uitat la mine! A stat doar cu varasa, fetele acelea si cativa din scoala lui.
Eu nu l-am bagat in seama deoarece am vrut sa vad daca face ceva, plus ca varasa se uita urat lamine si nu aveam de gand sa ne luam la cearta.
Aseara, o prietena l-a intrebat de ce nu avb cu mine si el i-a raspuns super rautacios. M-a bagat si pe mine in seama, dat preactic ne-am cam certat(aveam eu un status legat de barbati si el s-a enervat, cu toate ca mai avusesem si inainte acel status)

Cum as putea sa aflu ce are? Adica nu prea indraznesc sa il intreb eu de ce nu mi-a vorbit, deoarece nici eu nu i-am zis nimic, deci oarecum sunt si eu de vina.
Adica ar putea sa fie din cauza ca:
miercuri atunci eu m-am imprietenit cu un tim din scoala lui, si ne-am batut cu apa etc, iar x din cate am inteles de la o prietena 'se uita cam urat' si chiar eu l-am auzit ca ii spunea acelui tim'ce ai bha, ai pierdut ceva? angry'. Si joi acest tip, cand am trecut pe la scoala lor imi zambea, m-a si strigat etc, dar eu nu l-am bagat in seama.
-ar putea sa-i fi zis vara lui ceva? avand in vedere ca ea chiar uraste faptul ca noi 2 suntem impreuna
-el mai zice'ma mai iubesti?'si asa mi-a zis si miercuri, iar eu nu i-am raspuns deoarece vb cu prietenele mele si amicul lui i-a zis 'lasa ma ca iti deomostreaza maine' si sa fi fost acesta un fel de test?

Va rog mult sa ma ajutati!

P. s. :-imi pare rau ca am scris asa mult(si cu siguranta cu multe greseli)

Răspuns Câştigător
| MrsDraguttza a răspuns:

E complicat!
Prietenul tau se poarta cam imatur
Tu te duci frumos si il intrebi ce are si apoi mai vezi ce faci
Da?
Adica nu poti sa faci nimic
daca stai asa o sa dureze la nesfarsit

Mai bine afli acum ce are si vad ca mai este un personaj acolo care te place! Adica, ii place de persoana ta!
Din cate am citit s-a purtat dragut
Incerca sa fi prietena cu el ( prietena, nu iubita: decat daca vrei iubita )

Deci, sa-mi spui ce se mai intampla
Chiar sunt curioasa ce o sa mai scrii!

PwP si bafta!

4 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

Oho, ai scris ditamai romanul aici, nu am stat să citesc chiar tot dar m-am lămurit, şi sincer, mi se par nişte copilării.

| spookydrums a răspuns:

Am plans in hohote cand am citit ce ai scris crying(((( Ce viata trista ai crying( Ar trebui sa scrii o carte, sincer scrii foarte frumos si sunt sigur ca multe fete ar vrea sa auda prin ce treci tu broken heart((. Sincer nu vad nici o solutie in situatia asta, chiar nu stiu ce sfat ti-as putea da, inca nu ma pot opri din plans crying( Dar tine-ne la curent cu tot ce se intampla, eu abia astept sa vad ce s-a intamplat. Ai grija de tine, sper sa o rezolvi cat mai curand :-s crying(( broken heart((((

| Corinnààà a răspuns:

Spookydrums :eu cred ca esti foaaaarte ironic/a laughing)). Iar tu copilu' cu romanu' ia-l pe ala de mana si intreba-l daca mai vrea sa fiti impreuna si gata oh go on ce tot atata drama rolling eyes

| angheladrian a răspuns:

Frate, parerea mea este, ca u nu prea ai vine cui ii pasa de tine te cauta, acum stiu cum te simti dar fa u primul pas daca te simti vinovat cereti u scuze dar daca vezi ca le merita mai ai rabdare si vezi cum se poarta cu tine, daca se comporta tot asa, imatur, incearca sa-i explic cat se p[oate de frunmos ca si tie iti pare foarte rau, si o sa te inteleaga zic,. si fi mai indraznet frate. bafta.