E complicat!
Prietenul tau se poarta cam imatur
Tu te duci frumos si il intrebi ce are si apoi mai vezi ce faci
Da?
Adica nu poti sa faci nimic
daca stai asa o sa dureze la nesfarsit
Mai bine afli acum ce are si vad ca mai este un personaj acolo care te place! Adica, ii place de persoana ta!
Din cate am citit s-a purtat dragut
Incerca sa fi prietena cu el ( prietena, nu iubita: decat daca vrei iubita )
Deci, sa-mi spui ce se mai intampla
Chiar sunt curioasa ce o sa mai scrii!
PwP si bafta!
Oho, ai scris ditamai romanul aici, nu am stat să citesc chiar tot dar m-am lămurit, şi sincer, mi se par nişte copilării.
Am plans in hohote cand am citit ce ai scris (((( Ce viata trista ai ( Ar trebui sa scrii o carte, sincer scrii foarte frumos si sunt sigur ca multe fete ar vrea sa auda prin ce treci tu ((. Sincer nu vad nici o solutie in situatia asta, chiar nu stiu ce sfat ti-as putea da, inca nu ma pot opri din plans ( Dar tine-ne la curent cu tot ce se intampla, eu abia astept sa vad ce s-a intamplat. Ai grija de tine, sper sa o rezolvi cat mai curand :-s (( ((((
Spookydrums :eu cred ca esti foaaaarte ironic/a )). Iar tu copilu' cu romanu' ia-l pe ala de mana si intreba-l daca mai vrea sa fiti impreuna si gata ce tot atata drama
Frate, parerea mea este, ca u nu prea ai vine cui ii pasa de tine te cauta, acum stiu cum te simti dar fa u primul pas daca te simti vinovat cereti u scuze dar daca vezi ca le merita mai ai rabdare si vezi cum se poarta cu tine, daca se comporta tot asa, imatur, incearca sa-i explic cat se p[oate de frunmos ca si tie iti pare foarte rau, si o sa te inteleaga zic,. si fi mai indraznet frate. bafta.
Twister09 întreabă: