Tocmai asta e faza, atunci cand nu ai ceva(gen desteptaciune) si nu ai prin ce sa iesi in evidenta, o faci prin bataie, injurii si toate astea. Eu una m.as infige in parul lor si apoi tag mal sau m.as lua de punctele slabe. in general aceasta este calea de a potoli pe cineva de genu asta. Dac vede ca nu.ti poate fi superior pleca cu coada intre picioare. NoROCK!
Buna. Cam asa mi se intampla si mie. Eu zic sa le spui cu frumosul sa nu va mai certati si incercati, daca va injura, sa le ignori. Intr-un timp o sa isi dea seama ca au gresit. Daca in ore nu te lasa, nu le da atentie sau, daca asta nu merge spune-i profesoarei/profesorului si va rezolva cumva Sper ca te-am ajutat . Funda?
Eu cred ca nu ar trebui sa iti pese atat de mult de persoanele din jur, pentru ca lor nu le pasa de tine nici macar pe jumatate. Oricat ai vrea sa impaci ambele grupuri, nu vei reusi. Incearca sa faci grupul x sa inteleaga ca nu trebuie sa se coboare la nivelul grupului y, ca nu merita. Tu ar trebui sa le spui celor din grupul y ca atata timp cat nu te respecta nu le vei mai ajuta. Daca ele vor avea mai mult respect pentru tine, atunci ajuta-le din nou, dar astfel incat intai sa rezolvi testul tau. (Tine si tu mana mai intr-o parte ca de aicia se descurca ele) Asa vei reusi macar sa desparti grupurile si sa le opresti din cearta. Mereu in viata vor exista persoane invidioase, persoane mai prejos decat noi... Ceea ce conteaza e ca daca tu te lasi folosita in continuare, altii care nu merita vor ajunge mai presus ca tine. Nu trebuie sa lasi asta sa se intample. Nu trebuie sa ii ajuti pe altii inainte de a te ajuta pe tine, pentru ca daca faci asta tu vei ajunge cea neajutorata.
Pt ca nu sunteti o cls unita!
Si asta e si din cauza dirigintelui...eu una am un diriginte super de treaba care ne ajuta si cand se intampla sa se certe cineva le ia deoparte si vb cu ele si le inpaca.
Si asta in timp de cateva luni, ca acum nu se mai cearta suntem mai uniti!
Si apropo cine e mai destept cedeaza! asa ca ati face bine cele din "grupul y" sa le ignorati.si o sa se calmeze.o sa isi dea seama singure cand o sa fiti mai mari.
Bafta!