| byenkutzyk a întrebat:

Deci nu mai potcrying... M-am despartit de prietenul meu acum o saptamana si deja imi este foarte dor de elcryingDesi ma raneste nu pot sa stau fara elcryingAm iesit de cateva ori in oras cu prietenii ca sa pot sa mai uit de el, dar tot la el imi sta gandul chiar daca am prietenii langa minesadCredeti-ma, chiar daca as incerca sa stau cu altcineva nu as putea, m-as gandi tot la el, orice persoana e diferita... iar ca el nu va mai fi nimeni chiar daca nu s-a purtat cum trebuia cu minecrying... Pur si simplu nu suport pe nimenistraight faceAs pierde timpul degeaba stand cu altul.Sincer,il iubesc din toata inima...cateodata nu am nimic, nu imi pasa ca m-am despartit de el... Dar uneori stau si ma gandesc ce frumos a fost si cat de greu imi este fara el...imi vine sa uit de tot ce mi-a facut si sa ma impac cu el de atata durerecrying...Nu stiu ce e cu minestraight faceOri il iubesc prea mult, ori e obisnuinta. ori e obsesiecrying...(Am fost impreuna timp de un an si jumatate). Suntem nascuti amandoi in aceeasi data...Va dati seama in fiecare an cand o sa imi sarbatoresc ziua o sa ma gandesc la el, ce mult ne-am iubit...si poate ca nu o sa pot sa ii trimit un sms sa-i urez la multi anistraight face...si o sa plang ca proastacrying...Nu pot sa tratez situatia cu indiferentasad... Spuneti-mi va rog frumos... ce pot sa fac? Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| albastrel a răspuns:

Pai... s-au terminat baieti de pe pamant si eu nu stiu?

iubita sunt o groaza de baieti care cu siguranta vor sa fie cu tine! nu mai plange dupa cine nu are rost! si eu am terminat ieri o poveste de 2 ani...asta este ...next!big grin.si sa nu crezi ca nu ma doare pentru ca ma doare si inca tare... dar asta este viata! deschide ochisori bine si inimioara si primeste pe altcineva in eawinking

18 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Sunt liber.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

De ce v-ati despartit? Mai este vreo sansa de impacare? Mai vrei sa te impaci cu el? Daca raspunsul la ultima intrebare este da... incearca sa faci ceva in privinta asta... Daca - in schimb - tu ai ales sa va despartiti din cauza ca te ranea prea mult si prea des... Incearca sa iti pui pe o foaie toate (sau cat mai multe) motive pentru care te-ai despartiti de el si vezi-ti in continuare de viata. Stiu ca pare un capat de drum, dar nu e!

| Mya a răspuns:

As vrea sa-ti pot spune ca peste ceva timp vei uita complet ca l-ai intalnit...si ca nu o sa te mai gandesti vreodata la clipele petrecute alaturi de el! Insa iti pot spune doar ca te vei vindeca, incetul cu incetul durerea va disparea.Nu vei plange la aniversari, doar vor ramane toate acele amintiri care iti aduc un zambet pe fata, dar care nu reusesc sa umple un gol mic pe care depinde doar de tine cat timp il vei simti in suflet...cat de dispusa esti sa-l uiti, cat de mult l-ai iubit sau idolarizat! Apropo de asta, ca sa reusesti sa-l uiti intr-un timp cat mai scurt(si ma refer la macar cateva luni bune, nu o saptamana), nu te mai gandi la clipele in care te facea fericita, si-asa erau cateva! Gandeste-te doar la defectele lui, la atitudinea pe care o avea uneori si care te enerva atat de tare! Functioneaza!

| asya a răspuns:

Respecta-te in primul rand... Daca e vorba de inselat nu te mai gandi la el...nu merita! O data ce il ierti o face si a doua oara! Daca s-a purtat urat cu tine dupa un an jumate de relatie e clar ca nu te merita! Sunt baieti multi...si nu uita o vorba:,, Ochii ce nu se vad se uita!"...asa ca stai departe de el decat sa suferi mai tare!

| Yly a răspuns:

Oricine merita o a doua sansa. dar daca e grav ce ti-a facut nu merita.asta tu decizi. iubirea voastra decide.Gandeste-te ca daca te impaci cu el nu o sa mai fie la fel.nu o sa fie doar acele clipe frumoase, o sa fie si momente de declin si daca nu l-ai iertat pentru ce a facut nu are rost.
Dupa un an si jumatate e si obisnuinta.eu am stat 2 saptamana cu un tip si totusi a fost ceva special.depinde de intensitatea sentimentelor.
Dar daca nu merita mergi mai departe. uita-l, si incearca sa nu mergi prin acele locuri care iti aminteste de el.gaseste-ti o ocupatie sa nu te gandesti la el...
Cel putin eu asa cred.>big grin

| MarYoBenucci a răspuns:

O sa treaca timp ca sa-l uiti eu tot asa am stat cu o fata 1 juma si a trecut 1 an. de kn numai sunt cu ea. nu am uitato da cand imi aduc aminte asa de ea. imi vne sa rad cat de fraier am fost laughing oriqum imi pare si bine pentu ca viata ma invatat o lectie, si am deschis ochiihee hee m-ai bine in ce ma bag.winking a si ink ceva eu zic ca sa nu te bagi in alta relatie... nu de asta dar daca te tot gandesti la el.sa nu-l ranesti pe celalalt /. have a nice day kiss`u

| ady20hbk a răspuns:

Asa e la inceput cand te desparti de cineva .mai ales ca ati avut o relatie de lunga durata ...ai rabdare timpul le va rezolva pe toate ...acum poate regreti ca te-ai despartit de el... dar in timp vei gasi alt baiat de care te vei indragosti...:*:*

| knnight a răspuns:

Poy...si eu am stat cu o fata 1 an jum... dar nu s-a putut mai mult...asta a fost am gasit alta si m-am indragostit de ea dar nici cu asta nu a mers prea mult si tot asa vine alta...asa trebuie si la tine mai st si alti baieti care te merita cu adevarat, doar trebuie tu sa priveste acolo unde nu-ti dai seamabig grinwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iai dat p...a.se aia. ia-ti gandul/deacum te evita el.suportare usoara. la pariu.ai curaj sa tii ramasagul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau sa aud asemenea intamplari! Uite fac eu primul pas...predator_lx...sa vezi daca merit sau nu primit in inimioara ta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se scoala parul de pe miine cind citesc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca el te iubeste lasa-l sa te caute nu face tu primul pas ca el asa te va lasa mereu pe tine sa faci primul pas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu trec prin exact aceasta treabacryingil iubesc fff multXori cat as vrea sa il uit nu pot ca este mereu in inima si sufletul meustraight faceea a fost primul baiat care l'am iubyt si il iubesc nu o sa mai tin la nici un baiat ca la el asta i-am zis si lui baieti suntmereu mai nepasatori cu timpul o sa imi treaca dar nu de tot ceva va ramane mereu intre noi noi ne potrivim avem numel. a fel.happyte sfatuiesc sa il iubesti mereu chiar daca in viata ta va fi alt baiat si niciodata sa nu ii faci rau da add la id'ul te_iubesc_i2009 si vorbim daca vre.(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte urat, eu am trecut, de fapt trec prin aceeasi situatie, noi aveam 6 luni impreuna, ne-am iubit foarte mult, poate el pe mine nu chiar atat de mult, dar iubire a fost din ambele parti.au trecut 2 luni de at si inca ma gandesc la el, inca plang cand privesc pozele cu noi, as face orice sa mai fim impreuna, dar el are pe altcineva, cand am incercat a spus ca nu ma mai vrea si ca nu ma mai iubeste.asta e, trec mai departe, raman cu increderea ca se va intoarce intr-o buna zi si i voi intoarce si eu spatele.deci sfatul meu este in cazul in care tu te-ai despartit de el sau oricare stai de vorba cu el si spune-i ce ti-a placut ce nu, si incercati sa rezolvati, daca nu ajungeti la aceeasi directie, mergi mai departe pentru ca daca nu merge prima oara, nu merge nici a doua, clar nu merge nici a treia, dar daca ajungeti sa va intelegi, impaca-te cu el, mai incercati, daca nu merge, nu are rost, eu nu am avut aceasta sansa, nu m-a lasat sa-i demonstrez ca putem face sa fie bine, sper ca tu sa poti:*pupe si sper sa treci peste sau sa te impaci cu el daca asta iti doresti:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu m-am despartit de iubitul meu; la fel ca tine, e un tip extraordinar, doar alaturi de el am simtit chestii.pe care nu le-am mai simtit cu nimeni, am simtit ca am trait, in sfarsit; dar avea un defect; i se parea normal sa vb la tel ore in sir cu fostele sau.cu altele; i-am spus ca ma deranjeaza asta foarte mult, dar imi zicea ca eu sunt a lui si el e numai al meu si ca nu am de ce sa mi fac griji, pentru ca el el, a discuta atat cu ele e doar semn de amicitie; bun, dupa un timp, imi spune ca vrea sa plece in norvegia la lucru si am zis ok, daca simti ca asa trebuie, du te; tin sa spun ca ne-am iubit ...pfai, nu stiu nici cum sa va traduc in cuvinte iubirea noastra, ceva nepamantesc, ceva foarte puternic, peste puterile noastre de intelegere chiar, ceva magic; ei bine, dupa ce mi-a spus ca vrea sa plece in norvegia, mi-a mai spus ca a gasit o chirie ieftina si ca va sta cu o tipa pe care el o stie de multi ani, doar ca ea sa-i gateasca, iar el sa plateasca chiria; deci, nu stiu voi, fetelor, ce ati fi facut in locul meu, dar la o asemenea ipocrizie, nu m-am asteptata niciodata si la asa o minte slaba care sa creada ca o fata care il iubeste poate accepta asa ceva; cand i=am spus ca eu nu pot accepta asa ceva, mi-a zis ca sunt prea geloasa, ca el are valorile lui bune si ca nu se va culca cu ea, pentru ca acolo altele sunt interesele; ok, am tacut, am mers mai departe, dupa cateva zile mi-a trim o conversatie cu aia, iar ea il chema acolo; va spun m-am suparat, i-am dat de inteles ca face niste chestii nepotrivite fata de mine, ca nu merit asa ceva, iar el s-a enervat si a inceput sa mi vb atat de urat, o violenta verbala pe care nu credeam ca o poate avea. si am pus piciorul in prag si am zis gata: du te unde vrei, fa ce vrei, mai eliberata ma simt fara tine, fara nebuniile tale, decat cu tine, chiar daca ne iubim, dar in asemenea stres si cuvinte injositoare; de aceea iti spun, sa nu ti para rau ca te-ai desp, bine ca ai reusit o luna, mergi tot inainte, oamenii astia nu merita nimic bun de la viata, mai ales ca ne sacrificam pentru ei.

| alexander139 a răspuns:

Complicat. dar exista solutii, 1)daca vrei sa scapi de el, angajeaza un ucigas profesionist.2)daca vrei sa fii cu el, ramai insarcinata cu cineva il suni si spui ca e al lui.3)daca vrei putin din amandoua, vezi 2 dupa care 1.mult succes!

| victor3078 a răspuns:

Nu dispera, maisunt si alti baieti. Timpul le va rezolva pe toate.

| albynutza a răspuns:

Am trecut si eu prin asta...numai ca nu se purta urat cu mine, dar m-a lasat de 3 ori cu ochi in soare asa din senin...si cand ne-am despartit ultima data am zis gata...si am sters toate pozele cu el si tot ce ma lega de el...nu i-am mai dai importanta... eram indiferenta asa cum a fost si el cu mine...desi cand il vedeam tremuram toata... dar trebuie sa ai si un pica de tarie... dupa 2 luni ne-am intalnit la o petrecere bine inteles eram indiferenta dansam cu diferiti baieti...si apoi a venit el la mine si m-a sarutat...noi fiind certati...si de atunci suntem si acum impreuna...luna viitoare facem un an de cand ne-am impacat la petrecerea aceea...si mai avem si 1an jumate dinainte...si pot sa spun ca s-a schimbat radical este atent cu mine nu ma minte cum facea inainte si multe alte lucruri care inainte nu le facea...si te sfatuiesc si pe tine sa faci la fel...fii indiferenta pentru ca indiferenta doare...si daca te iubeste se va intoarce la tine... daca nu lasa-te iubita:X...:*:*:*