anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci nu stiu ce am pe TPU! Ma enerveaza foarte tare, nu stiu de ce mi se sterg intrebarile. Ieri am postat 2 intrebari legate de limba romana[literatura] si nu vad ce era inneregula cu asta de si ele au fost sterse. x-(
Nu mai suport site-ul asta, vad din anii trecuti toti retardatii posteaza intrebari tampite si stupide care nu au fost sters nici in momentul de fata iar eu daca pun o intrebare si vreau cu adevarat un raspuns, mi se sterge straight face. Ce se intampla lume cu site-ul asta?
Scuzati-mi limbajul, am nerviii! X-(

5 răspunsuri:
| Dana211 a răspuns:

Intrebarile au fost sterse pentru ca probabil tu cereai in ele sa ti se rezolve o tema pentru scoala, ceea ce este interzis pe acest site. Intr-adevar sunt multe intrebari care ar trebui sterse dar acelea probabil sunt omise neintentionat. In plus de asta daca intrebarea iti e raportat de mai multi utilizatori ea este stearsa automat.

| elleme a răspuns (pentru Dana211):

Nu, nu era nici o tema! Am cerut niste trasaturi ale romanului, nuvelei si inca o specie si daca opera lirica este mereu in versuri. Nu stiu ce e inneregula cu asta straight face Crede-ma ca daca erau teme nu cred ca mai aveam tupeul sa pun aceasta intrebare ca sa ma fac de ras!winking

| Dana211 a răspuns (pentru elleme):

Pai pentru ce ai cerut ai fost raportata sigur de mai multe persoane si ti s-a sters intrebarea automat. Sunt lucruri legate de scoala si multi au considerat ca tu ceri lucruile alea pentru o tema. Sincer si eu daca as fi vazut intrebarea la fel as fi crezut

| elleme a răspuns (pentru Dana211):

Femeie tu nu intelegi ca nu era tema?
A 2a zii aveam simulare, ce era sa fac? Imi dadeai tu raspunsul? x-(

| Dana211 a răspuns (pentru elleme):

Exista internet si carti unde putea cauta. Si nu intelege de ce vorbesti asa pentru ca eu ti-am raspuns frumos si am incercat sa te lamuresc in problema pe care o ai. Dar ma rog... dupa te miri ca ti se sterg intrebarile