| Name_3685 a întrebat:

Deci nu stiu ce sa ma mai fac...Am parul foarte urat. Adica il am foarte des si mi se ridica in toate directiileiar cu el prins chiar nu imi sta bine delocsadIn ultima vreme mil fac cu peria si feonul dar se pare ca nu prea mai functioneaza iar plac nas vrea sa-mi cumpar... Vreaun sfat?
PS:Ba chiar mi-a zis cineva ca am parul ca o maturacrying

Răspuns Câştigător
| madalina2293 a răspuns:

Dati cu balsam.
Incearca sa folosesti balsam si ti se mai potoleste, se mai aseaza. happy

3 răspunsuri:
| valy a răspuns:

De ce nu incerci un nou look? sau sa iti mai tunzi din firele rebele?

| HBK a răspuns:

O spalare pe saptamana e suficienta, daca trebuie sa il speli mai des este pentru ca asa l-ai obisnuit.Samponul trebuie ales in functie de aceasta caracteristica a parului. Poate nu stiai, insa majoritatea sampoanelor au in compozitie si o cantitate mai mica sau mai mare de balsam, in functie de asta fiind recomandate unui anumit tip de par.Totul pleaca de la radacina.Acorda-i mai multa atentie si sa ai putina rabdare cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ascultama, e super misto sa ai parul' des...si eu il am la fel si am gasit o tunsoare super draguta, ceva mai emo intr-adevarlaughing
deci ai parul tuns in scari astfel incat in parea de sus ai o carare pe dreapta/stanga cu vrei tu si mult mai des si ciufulit indreptat cu placa si jos ai parul drept rar filat