| Adela50 a întrebat:

Deci nu stiu sigur daca am pojar.Azi ma duc la doctor, dar vreau sa va intreb si pe voi.Sambata si duminica m-am simtit rau:dureri de cap, ardeam toata, dar nu mi-am luat temperatura, ma durea capul, aveam frisoane si nasul infundat dim si ma durea gatul. Duminica mi-au aparut doua bubite pe fata, care am crezut ca sunt cosuri dar nu erau. Iar ieri am observt ca mi-au aparut si pe gat, cateva pe picioare si pe spate si 2-3 pe burta.Nu sunt multe dar nici putine si am citit pe net ca dupa ce iti apar bubele pe fata febra scade, iar eu ieri am avut doar 37 cu 3.Toate semnele duc la aceeasi, plus ca ma manaca. VOi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| anss23 a răspuns:

Cred ca ai varicela.Si eu am facut-o zilele astea.Cred ca e o epidemie sau ceva.straight face

2 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Da, se pare ca ai o boala infecto-contagioasa. Ce anume ai, iti va spune medicul dupa ce vede eruptia. Sanatate!

| iuandfto a răspuns:

S-ar putea sa fie o infectie. Eu zic sa te duci la doctor. El iti va spune cel mai bine. Daca nu poti ajunge urgent la el si sa-ti spuna ce sa faci nu trebuie sa mananci carne, oua, lactate, fructe, legume. Incearca sa mananci covrigei si paine prajita. Incearca sa nu se mai scarpini pentru s-ar putea sa-ti ramana urame. Insanatosire grabnica!