anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci o sa incep cu inceputul, in urma cu cateva saptamani am cunoscut un baiat, e mai mare ca mine cu 3 ani.am inceput sa vb in acea seara, am facut schimb de id.si la cateva zile am iesit la un suc cu prt mea si prietenul lui, care erau impreuna.deveneam foarte apropiatati.cand a trebuit sa plecam acasa, in masina, ma pipaia, ma complimenta, toate bune si frumoase.am uitat sa va zic ca nu m. a sarutat.si inca ceva foarte important, are prietena de 5 lunistraight face. dar nu stiu eu niciodata nu il vad vb cu ea, sau vb despre eastraight face. prietenul lui mi. a zis ca lui ii place sa cucereasca o fata, sa lupte pentru eastraight face. eu chiar nu stiu ce sa facstraight faceadica chiar ma atragestraight face
mersi:*

5 răspunsuri:
| Seby91 a răspuns:

Se cheama bulanealalaughing) Profita omu.;''destept destept''' CIaolaughing

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Da repede te îndrăgostești!
Întreabă-l direct dacă se vede ci cineva și dacă te minte dă-i mersul trenului că nu este de nasul tău.
Altul sincer la orizont, vă rog!
Pa, pa.

| ioanaabt a răspuns:

Nu lasa pe cineva sa profite de tine, mai ales daca are prietena. poate nu vorbeste cu ea doar asa de ochii lumii, sau poate e un smecher care vrea sa raneasca inimile fetelor.ai grija happy

| pwp a răspuns:

Mai bine iei legatura cu prietena lui, ca sa iti explice ea daca mai e sau nu cu el

| smile a răspuns:

Vrea doar sex. este evident