| Alexandra_7889 a întrebat:

Buna
Deci peste cateva luni am o nunta si problema mea este ca nu stiu ce rochie sa imi iau eu as vrea sa imi iau o rochie neagra pana la genunchi cu pantofi rosii si un plic rosu... avand in vedere ca sunt si domnisoara de onoare.
Pantofii ii am deja numai ca rochia nu stiu ce model daca ati putea sa imi dai niste siteuri cu rochite de culoare neagra pana la genunchi sau macar sa am sfatuiti cu ce altceva as putea sa ma imbrac
Va rog sa ma ajutati
dau funda... daca mai vreti si alet detalii sa imi spuneti :*

2 răspunsuri:
| Foxitaa a răspuns:

Pai.avand in vedere ca esti domnisoara de onoare nu prea merge rochie neagra...eu ti'as recomanda o rochie roz sau alta culoare mai deschisa sau ai putea folosi o rochita cu mai multe culori[nu curcubeu totusi]daca tot ai pantofii rosii ti'ai putea pune unele accesorii de aceeasi culoare...nu e neaparat sa ai si rochia asa.si poti asorta cu o coafura cool. sper ca ti'm fost de ajutor. funda?batting eyelashes

| Alexandra_7889 explică (pentru Foxitaa):

Mersi pentru sfat dar eu totusi as opta pentru rochie neagra pentru ca eu ador sa port ceva negru si in picioare sa am pantofi rosii adica eu pantofii rosii ii asortez si la blugii negri si un tricou negru :X nu sunt emo laughing:* mersi pentru sfat :*