| deliabalan a întrebat:

Deci, problema sta in felul urmator. Am 20 de ani, si vreau sa plec din tara. Mama mea nu este de acord cu treaba asta, si i-am explicat cam ce si cum am de gand sa fac cu viitorul meu, pentru ce ma zbat sa muncesc, si ca de obicei a inceput sa ma bata.Eu am inceput sa lucrez de la varsta de 15 ani, deaorece mama nu a fost in stare sa imi cumpere macar o pereche de blugi pana la acea varsta, cand aveam nevoie. adica la modul ca umblam cu pantalonii rupti in fund, si nu glumesc. In fine, asta este alta poveste. Desi am 20 de ani, mama ma pune sa intru la ora 7 in casa, daca intarzii 5 minute stie sa dea numai cu pumnul si cu piciorul in mine.
Mama este o fire foarte inabordabila, nu a stiut sa imi fie alaturi ca mama si are asteptari sa incep sa am o relatie cam pe la 28 de ani si undeva la 30 sa ma casatoresc. Mama se lauda la toata lumea ca imi ofera de toate, ca e cea mai tare si cea mai buna mama de pe planeta.
Ok, nu e in regula sa fug de acasa, dar peste o luna o fac. Plec din tara sa imi croiesc viata asa cum mi-am propus, toate planurile deja sunt facute. Problema sta in felul urmator. Poate sa ma aduca cu forta acasa? Sa depuna plangeri pe la politie etc? Poate sa actioneze intr-un fel cu plecarea asta? Teoretic, de la 18 ani nu mai are. dar vreau sa fiu sigura si sa imi confirmati. Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Ea poate sa faca ce vrea ea dar nu te va aduce nimeni cu forta inapoi in tara.

| deliabalan explică (pentru mentholinks):

Hmm, in ce sens " sa faca ce vrea ea? "

| mentholinks a răspuns (pentru deliabalan):

Pai poate se duce la politie si spune ca ai probleme la mansarda sau cine stie.

| tudorhit a răspuns:

Nu are ce sa iti faca. Du-te si fa ce iti doresti!

| Maria_Cristina_1996_X9hf a răspuns:

Nu,nu are ce sa-ti facahappy.Nu te poate aduce cu forta acasa. Sper sa-ti gasesti drumul in viata.Sincer,noroc!