Cu ingrasatul este mai greu. Insa ai putea face ceva mai practic - sa te gandesti daca dupa ce elimini stampila de "grasa-slaba" mai ramane ceva. Si daca mai ramane ceva frumos si care nu are legatura cu scheletul uman, atunci te-ai putea gandi mai mult cum sa faci frumoasa partea respectiva - si partea de care vorbesc este gandirea, mintea ta in dezvoltare, caracterul tau.
O persoana faina e data in general de un caracter fain (asa cum a fost al lui Iisus), daca iti poti mentine trupul gras si frumos e bine, daca nu, si asa e bine. In schimb, cu un trup slab si neatractiv poti fi sigura ca nu o sa atragi vanatorii de decoltee, ci vanatorii de caractere incantatoare.
Ce zici, ai pentru ce sa muncesti cu adevarat?
Eu am 15 ani - 1. 72 si 58 kg si nu ma simt deloc complexata, chiar sunt fericita ca sunt asa inalta. Du-te la un nutritionist pentru a-ti recomanda o dieta de ingrasare buna, dar cum a spus si tepes - dupa ce te ingrasi o sa-ti doresti sa fii slaba, asa mai bine ramai la greutatea asta, daca o sa se intample sa iei in greutate asta e, poti sa faci si niste sport ca sa te mentii sanatoasa.
@Mean Girl-inainte nici eu nu prea mancam, dar de ceva vreme pur si simplu, ma fortez sa mananc.Poate asa o sa mearga sa ma ingras.
Poftim? sper ca glumesti...esti perfecta asa.Crede-ma! Nu poti sa zici ca esti suuuper inalta si nici slabanoaga nu esti! Stai linistita.
Eu am 1. 65(adică sunt o pitică) şi 50 de kg. cum ar trebui să mă simt? şi mie îmi zicea lumea că-s prea slabă dar am dat-o naibii de lume! e doar impresia ta că eşti prea slabă sau prea înaltă, bucură-te fiindcă eu aşi da orice să am 1. 70 dar m-am blocat pe tâmpita asta de înălţime.Cumpără-ţi haine care îţi plac, aranjează-te zilnic, convinge-te că eşti frumoasă, atractivă şi super-cute şi nu vei avea probleme... gândirea pozitivă chiar face minuni, nu torn gogoşi .
Esti bine.ba chiar foarte bine.latine varsta e de vina.nu inaltimea si greutatea.varsta si mintea.la 15 si o panza de sac te prinde, daca o pui pe tine.fiica mea are 9 ani si se imbraca cu hainele sotiei de 43.si sta bine.nu-ti mai fa probleme.iti va trece.nu cauta sa te ingrasi.nu stii ce inseamna. o sa vezi.
Stiu ce simti...eu am 1. 70 si 54 kg.adica blugii vin oribil pe mine, iar bratele mele sunt lungi si slabe.
Cateodata ma uit pe hi5-ul uneio fete f. frumoasa care e o papusica si ma oftic la maxim ca nu pot arata asa de bine ca ea.\
Dar.adevarul e ca nu prea mananc.
Cred ca daca as face sport si as manca mai mult si mai consistent as fi altfel, dar nah...
Pffff tu vrei sa te ingrasi si eu vreau sa slabesc
eu zic ca esti perfecta asa cum esti asa ca nu are rost sa te ingrasi