| kiiid a întrebat:

Deci, s. o spunem direct: îmi place de un băiat. am 2 case, una e de vacanţă [ la care merg in weekend, dar nu tot timpul ]şi am un vecin la casa de vacanţă de care îmi place mult. e chiar genu meu [ de la tatăl lui am cumpărat terenul ca să ne facem casa ] în fine.problema e că e ungur. nu că aş avea o problemă cu asta, dar nu pot să fiu cu el. eu stiu puţin, puţin, deci nu mă pot inţelege cu el dar din câte ştiu, la orice şcoală ungurească se face şi limba română ca "limbă străină". deci ar trebuie să ştie. mi-e ruşine să mă bag în vorbă cu el. :-s de.aia aş vrea câteva sfaturi să. l fac să vrea să vorbească cu mine dar nu metode de genu: "ia. ţi nu ştiu ce fusta scurtă, du. te după el." pentru că nu-mi place aşa când mă vede îmi zâmbeşte şi mă salută [ în ungureşte ]si eu il salut inapoi... dau FUNDĂ şi vot!love struck

3 răspunsuri:
| ღწʛყოǻწღ a răspuns:

Pay scapa un biletel cu numarul tau de telefon cand treci pe langa el si spune'hey, cred ca tia cazut asta'... daca se uita sasiu la tine inseamna ca nu a inteles si eu dai direct in manalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmthinking parerea mea e ca ar trebui sa il bagi in seama. Uite poti invata limba ungureasca cu timpul. Ori daca stie el limba romana ar fi perfect. Va intelege-ti bine daca si el ar stii. Si nu. pe baieti pe unii nu ii atragi cu fusta mini, si alte chesti. Daca vorbiti va descoperiti unul pe altul. Asa ca mult succes!

| FabbFabyAna a răspuns:

Cand il vezi, saluta-l si intra in vorba cu el, gaseste subiecte comune de discutie (doar in cazul in care stie sa vorbeasca romana )... Bafta multa!