| kiiid a întrebat:

Deci, s. o spunem direct: îmi place de un băiat. am 2 case, una e de vacanţă [ la care merg in weekend, dar nu tot timpul ]şi am un vecin la casa de vacanţă de care îmi place mult. e chiar genu meu love struck [ de la tatăl lui am cumpărat terenul ca să ne facem casa ] în fine.problema e că e ungur. nu că aş avea o problemă cu asta, dar nu pot să fiu cu el. eu stiu puţin, puţin, deci nu mă pot inţelege cu el straight face dar din câte ştiu, la orice şcoală ungurească se face şi limba română ca "limbă străină". deci ar trebuie să ştie. când mă vede îmi zâmbeşte şi mă salută [ în ungureşte sigh ] aş vrea cât mai multe metode pentru a intra în vorbă cu el. FUNDĂ+ vot! xD

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Il saluti si tu apoi ii propui sa dati o tura si comunicati in acel timp de plimbare.

| hepito a răspuns:

Pai ia un dictionar si invata cateva propozitii

| kiiid explică:

Mi-e frica sa nu aibe prietena straight face. si poate voi acum spuneti ceva de genu: '' pai daca ar avea prietena de ce mi-ar zambi si m-ar saluta?!'' pai de-aia. pentru ca nu are nimic de pierdut. nu il cunosc prea bine si nu stiu daca e din ala care profita sau care iubeste o fata straight face

| meluisa a răspuns:

Ajuta-te de un dictionar inv cateva prop apoi poti incerca sa comunici cu el.