| Just mE:x a întrebat:

deci sa incep am o problema sper sa ma ajutati sad. Nu este vorba despre mine ci despre o prietena care imi este ca o sora si tin extrem de mult la ea.Azi dimineata era din nou foarte trista sa va povestesc tot sa intelegeti mai bine.Deci am o prietenan ne inteletgeam si inca ne intelegem foarte bine ideea este ca de la un timp aproximativ o saptamana este foarte trista deoarece prietenul ei a plecat in Spania, o inteleg dar nu pot face nimic altceva doar sa o consolez[poate imi dati si aici niste idei caci sincer am ramas fara pana in maduva oaselor:-s]azi dimineata am intrat pe mess ca in fiecare dimineata am vazut-o din nou trista si am inceput ca de obisei sa-i spun sa nu mai planga.Asa la un moment dat imi spune ceva care ma lasa tablou poate pentru voi este ceva normal mie in schimb mi s`a parut ceva groaznic mi-a spus ca s`a apucat de fumat si ca asa nervii mai dispar si se mai linisteste, am ramas shockata nu pentru ca e nu stiu ce sa fumezi eu una sunt impotriva acestor lucruri nu stiu voi. dar ea, prietena mea pur si simplu detesta fumul tigarile si tot ce tine de domeniul acesta si imi spunea ca nu va baga in gura niciodata asa ceva. Vreau sa o oprescstraight face, poate cu ajutoarul vostru voi reusii:-big grin

Răspuns Câştigător
| bluesky a răspuns:

Eu nu am cum sa iti spun ce sa faci, dar iti spun fii alaturi de ea, mergi la ea acasa si staia colo vreo 4 zile si nu o lasa sa fumeze.Si discuta cu ea si explica-i situatia, ca nu e bine, adui aminte de cand a zis, ca nu va fuma niciodata! Sper sa se lase si cautati impreuna pe net efectele nocive ale fumatului si poze, poate se va speria cand va vedea ce e acolo!

http://www.youtube.com/watch?v=XlOTOsDl_YQ
Asta e exact opusul, adica tu esti o prietena adevarata dar ti-o trimit ca mi-o place si asta o ascult acum! :D

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca poti, de altfel ai incercat orice, las-o ca o sa-i treaca iti garantez, stiu ca te macina ca nu poti face nimic, dar se pare ca si pe tine te afecteaza asa ca mai moale, nu prietenul tau a plecat ci al ei.

| blunts a răspuns:

Weed

| AnaisC a răspuns:

Well, nu chestie asa grava dar daca pentru tine e importanata de asta sunt aici:
Deci sty ca sunt niste plasturi speciali, incearca sa ii pui nu stiu cum dar incerac.
Eu una din tot ce ai zis u nu cred ca e din cauza ca prietenu ei a plecat. Si sunt super sigura ca nu e asta ea voia sa se apuce mai de mult dar pentru ca ea tine foarte mult la tine nu a facut-o ca s anul te raneasca, a folosit plecarea prietenului ei doar ca pretext ca sa se apuce de fumat, o chestie pe care o fac multi adolescenty.deci cred ca poti sa o ajuty incercad sa il aduci pe prietenul ei inapoi, sau facanda sa vada cat de mult inseamna ea pentru el.

| Just mE:x explică:

Ms mult pentru raspunsuri:*...cred ca aveti dreptate daca ea a ales sa faca asta nu o pot oprii e doar alegerea ei.va multumesc mult.happy

| Eu4EverX a răspuns:

Stiu cum te simti.am fost in aceeasi situatie cea mai buna prietena a fost parasita la iubitul ei si sa apucat de fumat. a suferit foarte mult cam timp de 2 ani.si acum mai fumeaza dar doar la ocazii speciale.

| bluesky a răspuns:

Am revenit cu o melodie mai potrivita, in caz ca vrei sa o asculti! :) Cred ca se potrivesc cateva versuri
http://www.versuri.ro/versuri/edldfm_adda+prietenie+adevarata.html
http://www.youtube.com/watch?v=q5Yv6btQgtU

Multumesc mult ca va implicati si imi sunt f folositoare raspunsurile si multumesc pentru melodii >big grin

Am uitat sa va spun am reusit sa o conving cu o poveste de cand eram eu mai mica...big grin cand aveam un prieten care fuma si insista sa fumez si eu dar ea ma incuraja sa nu o fac.si amintidu`si asta, a inteles ce facea.acum sincer tot ma ingrijoreaza pare absenta dar macar s`a lasat.suntem vecinebig grin e bine ca macar asa ne vizitam mai deshappy asta a fost asa sa va tinla curent daca va intereseaza.pe mine m`a impresionat mult ca va implicati atat de mult si va sunt recunoscatoare appo f buna ideea lui bluesky cu pozele de pe net sincer m`am speriat pana si eu la ce am gasit acolobig grin ei` bine cum am spus toate trec o sa fie bine.multumesc pr raspunsuri tuturorbig grin!

| Aly07 a răspuns:

Nu va merge cu nimic, decat daca o convingi sa renunte la fumat.
Spune-i ceva de genu' ca nu o va mai placa prietenul sau, dar afla daca si el e impotriva fumatului.
Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine ca nu se drogheaza...

| Around11 a răspuns:

Ar mai fi o incercare...sa vorbesti cu prietenul ei si poate la rugamintea lui ar accepta si s-ar lasa de "sportul" asta.
Sunt persoane care isi incalca toate regulile in momentele de suparare.
Ramai alaturi de ea si treptat isi va reveni...Doar sunteti prietene si banuiesc ca exista un oarecare sentiment de influentare...winking
Numai bine va doresc happy