Daca ii vei spune tatalui tau ca il inseala, cu siguranta vor divorta, tu vei ramane cu ea, si ea se va razbuna pe tine toata viata. Asta daca nu vrei sa traiesti cu amantul mamei tale
Asa sunt toate mamele..si a mea e nesuferita uneori.Momentan depinzi de parinti, deci nu prea ai incotro.
Wow serios da macar tio luat caiete? Doamne cum e posibil? Spune i tatalui tau despre asta ...sa vorbeaza el cu ea
Nu mi-a luat nici un caiet...ei bine, nici nu prea a avut timp, asta s-a intamplat acum 2 zile...
Nu stiu daca zic bine ce zic dar asta e parerea mea.m-as razbuna pe ea spunandu-i tatalui.pe o parte isi bate joc de el.iar cu tine sa se coporte in halu asta? de ce a m-ai facut copii daca nu are grija de ei? spune-i tatalui tau incerca sa vorbesti cu amandoi poate rezolvati ceva
In primul rand spune-i la mama ta pe nume nu o fa scorpie ca nu e frumos. Nu esti de o varsta cu ea sau mai baba decat ea ar trebui sa o respecti chiar daca te face in toate felurile si te bate si te ***e si tine minte face asta doar pentru ca te iubeste, nu ii zice la tactu ca mama ta il inseala cu un ipocrit ca doar nu vrei sa ajungi la fel ca mama ta si in primul rand cati ani ai? :] eu cred ca ar trebui sa fii spus cati ani ai xD
Geo2969686 întreabă: