Nu stiu ce sa zic mie mi se pare cam extrem sa pleci de langa ea oricum nu e ca si cum asi intelege prin ce treci insa chiar crezi ca asta e solutia? Ok sa zicem ca pleci si traiesti singura unde o vei face te vei duce la rude la prieteni sau iti vei sta in gazda? Politia nu cred ca afle de tine ce faci decat daca ii anunta cineva si oricum nu prea e domeniul lor ca sa ajungi in plasament trebuie sa dovedeasca ca mama ta e un pericol pentru tine si nu e facuta sa iti fie parinte abia atunci ii sunt revocate drepturile de parinte. Liceul tau nu are internat? Macar nu vei fi singura si nu e nici scump vei trai din banii tai ca probabil mama ta nu iti va mai da deci iti va fi greu singura.Sa nu te bazezi prea mult pe prieteni ca vei fi surprinsa cat de putini prieteni adevarati ai insa pe acestia sa ii pretuiesti. Incearca sa iti gasesti un hobby ceva care sa te faca sa uiti de griji eu am jocurile pe pc filme sala si chiar anime(nu ma judeca imi place sa privesc lumea aia perfecta facuta artificial de om).In orice caz sper ca te am ajutat macar putin daca vrei sa vorbim sau ai nevoie de sfaturi iti pot da e-mailul meu sau fb sau imi dai mesaj aici direct. In orice caz ai grija ce faci sa te gandesti de 2 ori cand iei o decizie importanta singura si nu strica sa ceri sfaturi de la cineva de incredere nu stiu prin ce treci insa cred ca am o idee destul de buna cum e sa te simti ca iti pierzi mintile
Hm destul de nasoala situatia. cum a zis si AlexandruAndrei nu prea poti face ce vrei ca inca nu ai 18 ani. pana atunci ai pute incerca nu stiu. sa te separezi dar traind in aceesi casa. De exemplu iesi cand vrei intri cand vrei iti faci mancare singura asta cred ca si faci dar...ma rog te inchizi in camera si gata. Desi traiti in aceeasi casa sunteti separate si incearca sa nu o iei in seama sa nu faci legatura cu ea. Scuze ca intreb dar tatal tau? Sper ca te-am ajutat si imi pare rau de voi. Succes. Fii tare
AnOnim_6902 întreabă: