| zuziOoO a întrebat:

deci sa va povestesc ceva, am 13 ani si azi m-am imbracat pentru scoala cu o pereche de pantaloni mulati,negri si tata cand m-a vazut a inceput sa tipe la mine pentru ca sunt prea mica sa port haine mulate si m-a pus sa ma schimb si mi-a taiat pantalonii cu foarfeca si ia pus la gunoi si dupa mi-a zis sa-mi arunc toate hainele mulate din dulap,am inceput sa plang dar el tot nu a inteles,imi puteti spune un mod in care sa-l fac sa inteleaga ca acestea sunt zilele de azi nu mai traim in trecut, asta poarta majoritatea fetelor din scoala, va rog ajutati-ma?

4 răspunsuri:
| GreenB0y a răspuns:

Si eu port pantaloni stramti la 12 ani si mama zice ca sunt fashion tata zice ca sunt gay rolling on the floor oricum pe mama o cred rolling on the floor) nu te ingrijora inteleg cum e si pe mine nu`ma lasa sa`mi iau pantaloni stramti cu culori deschse la scoala gen verde, rosu trebuie sa-i iau pe aia gri, negri, albastri, tot stramti sunt mkr ca daca nu si eu eram suparat da iti zic eu ce trebuie sa faci i`a note bune ca acum sunt tezele si zi tatalu`i tau ca daca iei note de la 8 in sus la teze sa iti ia o pereche de pantaloni stramti si sa vezi ca o sa-i convina zic eu, adica orice parinte cumpara copilului ce vrea daca i`a note bune big grin daca mai vrei sa mai iti zic da`mi add paul_coolboy_4u si mai vorbim daca nu ti-a iesit ...Bafta!

| Cherilyn a răspuns:

Hmm... Tatal tau putea fi ceva mai bland.
Intr-adevar, nu ai varsta adecvata pentru a purta astfel de haine, dar ar fi trebuit sa-ti explice frumos.
Si in al II-lea rand, scoala nu e un loc in care sa faci parada modei. Mergi acolo ca sa inveti, nu sa-ti etalezi corpul. happy

| EmeSwagg a răspuns:

Probabil ca tatal tau nu isi da seama ca ai mai crescut si ca te-ai maturizat iar de acum stii singura sa iti alegi hainele pe care le porti si care iti plac. Ai putea sa discuti intr-o zi cu el, sa il rogi sa te lase sa porti si hainele care iti plac tie. Sau de exemplu am haine care nu imi plac iar parintii imi spun sa le port dar le explic ca nu imi plac si ca eu port hainele nu ei, si i-am rugat sa nu imi mai cumpere ei haine fiindca, cum ai spus tu, imi iau haine de moda veche, asa ca i-am rugat sa imi dea mie banii si sa imi iau ce haine vreau, desigur de obicei ma mai insoteste un parinte sa imi spuna daca pot sa imi iau haina. Dar spune-i tatalui tau sa te mai lase din cand in cand sa porti si altfel de haine, de care iti doresti tu, fiindca mai nou societatea te critica dupa felul cum te imibraci si cum areti decat cine esti.

| Jack1 a răspuns:

Cred ca tatal tau s-a suparat ca vroiai sa te duci asa la scoala si probabil la acel moment de furie ti-a distrus hainele.Du-te su spune-i ca iti pare foarte rau, ca nu ai coenstintizat ca nu asa se merge la scoala, dar ca putel sa ti le pastreze pentru timpul limer.Pot sa-i mai spui ca tie genul acesta de haine iti place.Trebuie sa vorbesti cu tatal tau intotdeauna, NICIODATA sa nu te inchizi in tine!