Mai bine l-ai lasa in pace. Si nu zic doar pentru ca e prieten cu prietena ta. Ci pentru ca nu a vrut sa lupte mai mult pentru tine. El imediat ce o vazut ca nu ai mai vorbit cu el s-a dat la prietena ta. Daca era sa te placa mai mult, insista mai mult pe tine, decat sa fuga la prietena ta. Scuza-ma ca ti-o spun, dar acest baiat nu te merita
Aoleu, nu cred ca Luiza ti-e prietena daca stia ca-ti place de el si a facut ce a facut.Baiatul lasa-l in pace mai gasesti altii! Dic cate vad esti chiar frumoasa! Treci mai departe si am 2 sfaturi pr tine: 1Vezi cum decurg lucrurile
2 Alegeti cu grija prietenele!
P.S:daca vrea sa se combine cu tine nu accepta asta ar arata ca poate face ce vrea din tine!
Bune
ea e totusi una dintre prietenele tale si nu cred ca merita sa iti irosesti prietenia pentru un baiat
o sa iti gasesti altul mai frumos decat el sut sigura...:*
nu mai fi suparata
Buna
Ea e totusi una dintre prietenele tale si nu cred ca merita sa iti irosesti prietenia pentru un baiat
O sa iti gasesti altul mai frumos decat el sut sigura...:*
Nu mai fi suparata
Buna
Ea e totusi una dintre prietenele tale si nu cred ca merita sa iti irosesti prietenia pentru un baiat
O sa iti gasesti altul mai frumos decat el sut sigura.
Nu mai fi suparata
Ce-ar fi de facut într-o astfel de situatie? nu e ca si cum i-ai fi spus ca-l placi si el ti-ar fi întors spatele.Pur si simplu ai amanat momentul si altcineva(in cazul de fata o persoana care-ti este prietena)ti-a luat-o înainte.Chiar nu prea ai ce sa mai faci,daca încerci sa le strici relatia, chiar daca ai avea cu nu prea se merita, pe langa asta o persoana care este constienta de limitele sale(si are o constinta)nu ar proceda aftfel.Gandeste-te ca pana la urma l-ai placut doar din punct de vedere fizic, pentru ca...hai sa fim seriosi,nu atrage pe nimeni o persoana care vorbeste "în sictir". Poate este genul de baiat caruia îi place sa se "joace"cu sentimentele fetelor,în locul tau nu m-as supara atat de tare,asta e pana la urma, nu e ca si cum ati fi doar tu, el si Luiza pe Terra