| myheroine a întrebat:

Deci saptamana viitoare am banchetul(clasa a-8-a) as vrea sa imi fac bucle cu ondulatorul eu am parul buclat putin si cu mult volum.
1)Credeti ca imi vor iesi bucle mari si frumoase asa cum vreau?
2)Si a doua intrebare care este fixativul cel mai bun care rezista pe tot parcursul petrecerii fara sa mi se strice coafura si la un pret accesibil? DAu Funda si Vot promit va rog ajutati-ma :*:*:*:*

Răspuns Câştigător
| CARMENCITA a răspuns:

Cu ondulatorul trebuie sa-ti faca cineva buclele, mama ta eventual sau un adult care se pricepe.Eu am folosit fixativ Taft. Poti folosi ondulatorul cand mergi la o petrecere, dar nu des.Iti poti pune bigudiuri, dar avand parul ondulat iti trebuiesc bigudiuri care nu au buret si se scot usor, care nu agata si se poate sa-ti iasa prea ondulat.Se mai poate sa-ti dai cu spuma pe parul umed si sa te faca cineva cu difuzorul de la uscatorul de par, dar nu-ti ies bucle si asta doar daca ai parul ondulat.Asa ca daca ai ondulator si cine sa ti aranjeze parul e bine. Dupa ce iti face buclele si iti aranjeaza parul iti da cu fixativ.Nu e foarte scump.Nu folosi produse ca fixativ, spuma etc.decat cand mergi la vreo petrecere.Iti urez petrecere frumoasa!