| Daniela82892939 a întrebat:

Buna! Deci sinceră sa fiu, nu mai pot. In Ianuarie fac 16 ani si practic din Septembrie merg la liceu. Eu cu mama nu ma înțeleg chiar deloc, eu mi-am făcut deja prieteni (fete+baieti) si intr-un fel, mie îmi place de un băiat, chiar foarte mult, însă mama nu vrea să ma lase sa ma întâlnesc cu el, eu dacă ma întâlneam cu el o data in oras, ea ma tot suna, îmi tot dădea mesaje si tot felul de chestii, deci mi-a fost foarte rusine. Stați sa va spun, ea ma numeste curva, panarama doar pentru ca am si prieteni baieti… i-am spus asta azi si i-am spus si ca si pe mine ma doare si totuși nu mai pot suporta sa ma jignească, i-am spus, ce fel de mama își face propria fiica curva? Ea se teme ca as putea rămâne gravida ca o colega de a mea, dar i-am zis de 10 ori ca nu o sa se întâmple asta, dar ea nu înțelege…. Ce părere aveți voi despre asta? Dacă stau si ma gândesc, nu e ceva rău de a avea un iubit la 15 jumate, pana la urma, in aceasta generație, chiar si copii de 12 ani au iubit(a)…

Răspuns Apreciat de Editori
| Robert2526 a răspuns:

Ca sa scapi de aceasta problema trebuie sa arati va esti destul de matura si responsabila. Poti sa chemi acel baiat la tine sa il cunoasca si mama ta si incearca sa comunici mai eficient cu ea, sa stie de tine, ce faci, unde te duci si cu cine.Arata-i ca poate avea incredere in tine.

In niciun caz comportamentul mamei tale nu este normal si nu are deloc dreptate, nu asculta ce zic frustratii care au comentat. In conditii normale poti sa ai si iubit si sa te tii de scoala foarte bine nu se exclud una pe alta.

Discuta cu mama ta, asigura o transparenta totala ca sa ii castigi increderea. Nu te pune contra ei, ea iti vrea binele chiar daca nu stie sa te ajute, nu stie sa te inteleaga si nu stie sa te respecte, are o mentalitate diferita, dar nu are nimic cu tine. Daca o sa fii mai deschisa cu ea, o sa dai dovada de responsabilitate si o sa aiba mai multa incredere in tine.

Invita acel baiat la tine acasa, o sa il cunoasca si ea si o sa fie bine. In plus, asa si testezi ce planuri are baiatul cu tine, daca nu accepta sa iti cunoasca parintii, are sigur intentii ascunse

Bafta

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vezi-ti de scoala si lasa baietii, vei avea timp destul. Cum ti-a zis si Anonimus in legatura cu interesul baietilor.

| dullcat a răspuns:

Daca sariti imediat la sex dupa cateva intalniri, este rau. Poti avea relatie si fara acest fel de distractie.Iar mama ta cel mai probabil se comporta cu tine si te insulta la fel cum facea bunica ta cu ea.Depinde de tine sa rupi traditia.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Bună Daniela.

În primul rând țin săi dau mamei tale 100%la100% dreptate în privința faptului ca mai bine te ți de școală și inveți carte decât săte vezi cu băieți căci mulți dintre ei tor ce vor ei este doar o aventură și mama ta se gândește la binele tău și sănătatea ta sa nu ajungi pe mâna acestor idivizi căci mulți foarte mulți dintre ei nu sunt ceia ce pare și cum îi vezi tu ai alte intenți murdare și scopuri ascunse până șile ating apoi ti vei rămâne folosita de ei și foarte posibil ranită grav de ei căci mama ta are foarte mar dreptate în privința acelor băieți. Nu sunt de acord cu faptul că mama ta îți vorbește în halul asta este destul de greșit din partea unei mame săi iese adrese în felul asta de mizerabila nu sunt deloc de acord cum îți vorbește cu a le cuvinte de adecvate ție ești copilul ei ar trebuie să-ți de aminte să-ți deschidă ochi și sa nu cazi pradă acelor indivizi care vor ajunge să-și bata joc de tine felul ei de a se adrese ție ca mama cu acele vorbe urâte este foarte greșit căci ești doar un copil o Adolescența care trebuie să știe să se ferească și să-și dea seama de unele chesti enorm de importante eu nu am nimic în portiva în legătură cu faptul ca vrei sa ieși în oraș cu Prietenii tăi este absolut normal doar ai grija și ia aminte ca mama ta are 100%la100% dreptate despre faptul ca băieți își vor bate Joc de tine dacă nu ești atentă poți ajunge folosită de ei mulți dintre ei nu sunt ceia ce se dau și pretin a fi trebuie sa fi enorm de atentă Daniela ai grija de tine și ia aminte ce-ți spune mama ta ca este Foarte Adevărată.

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Ai răbdare sa mergi la liceu și sa după te apuci de umblat cu băieții. Pune cartea pe primul loc, băieți sunt la tot pasul.

| Anonimus937382 a răspuns:

Mama ta are dreptate, pentru că interesul băieților este să te f*tă, iar dacă tu stai cu cracii în sus ești o c***a, vedeți naiba de școală, ascult-o pe mama ta, care are experienta de viata, ca femeia nu te învață la rău, ei ii pasa de tine, nu vrea da devi o ușuratice, lăsa băieții, ca ei au interese, nimeni nu sta cu tine degeaba, stai naiba cuminte ca la 16 ani ești prea mica pentru pu**.