| mikey06982 a întrebat:

Buna)
Deci,sincera sa fiu, trec printr-o perioada foarte grea..nu ma mai cunosc,nu stiu ce se intimpla cu mine,vorbesc urit cu cei din jur,sunt mai retrasa,nu mai am incredere in nimeni. Daca acum citeva zile zimbeam si totul era roz,peste noapte totul s-a schimbat,nici macar noaptea sa dorm linistita nu pot.
Ce sa fie asta? Depresie? Credeti ca ar fi bine sa plec la un psiholog? Imi este frica,nu stiu daca ma va intelege, daca il voi intelege? Voi ce ati face in locul meu sad
Scuzati de categorie)

Răspuns Câştigător
| PustiCool a răspuns:

Buna nu cred ca este gresit ceva la tine esti prea preocupata de ce se intampla in jurul tau si acesta 4este un semn bun atata timp cat te framinta ceva inseamna ca, constiinta ta lucreaza si te mustra ca ceva nu este in neregula, tot ceea ce ar trebui sa faci este sa incerci sa nu mai faci acele lucruri care te pun intr-o lumiona proasta si eventual sa iti zici ca trebuie sa fi mai buna. Uite o mica povestioara despre uvinte (vorbe)Le poti asemana cu multi fulgi dintr-o perna o data ce rupi o perna si toti fulgii se imprastie nu ai mai poti aduce pe toti inapoi. Este adevarata ca ne dorim sa tinem de multe ori acele cuvinte in noi dar o data si o data rabufnim si asta datorita faptului ca nu le-am zis la vremea lor.E dureros ne pare rau dar o data ce am aruncat un cuvant din gura noastra nu il putem intoarce inapoi.Insa ceea ce putem face este ca urmatoarele sa iasa bine gandite, atent aranjate, in asa fel cind spunem ceva sa nu jignim sau sa ranim pe cineva, pentru ca mai tarziu sa ajungem in situatia exemplificata de tine. Daca te-a ajutat acest raspuns sper sa il exersezi tot mai des in viata ta.O zi buna!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cu increderea ar trebui sa te limitezi doar la parinti pentru ca cine se da prieten pe langa tine numai invidia va fi de el si de abia asteapta sa vada ca o duci rau in viata, invata sa te descurci prin casa, discuta cu maicata si taicatu ofurile tale si nu te baza pe nimeni din exterior.

| Zuzuu a răspuns (pentru mgtow):

Da ai dreptate+ mananca ciocolata si gandeste-te la lucrurile bune, si de ce ai intrat in depresia asta si iti vei da seama ca poate nu e cazul sa fi asa, ai o viata traieste-o! :*

| mgtow a răspuns (pentru Zuzuu):

Ce treaba am eu aici?

| Zuzuu a răspuns (pentru mgtow):

Pai am adaugat la raspunsul tau pentru mikey06982

| VladGH a răspuns:

Si mie mi sau intimplat de astea, nici eu nu intelegeam de la ce, eram nervos parca intra dracul in mine laughing. Eu ce faceam? Cind eram singur imi puneam muzica cea mai placuta si o ascultam atent, apoi spre seara ieseam cu prietenii si se incepeau diferite glume pina ma veseleam si eu.