Pai trebuie sa fii puternica si sa ii arati ca nu iti pasa de ea . Incearca sa vorbesti si cu prietenul tau in legatura cu chestia asta. intreaba l daca ii canvine aceasta situatie. sincer acum.nu sa nu fii prea stricta.de ex sa ii zici sa nu mai stea cu ea etc.ca va iesi rau . in principiu...incearca sa ai mai mult timp pentru el . Si crede ma tipa este invidioasa pe tine si de aceea vrea sa faca tot posibilul sa ti l fure! eu te sfatuiesc sa nu bagi prostii / proastele in seama. INDIFERENTA DOARE CEL MAI TARE.
sper ca te am ajutat
te am pupat :*
bafta! ~ Funda ? ~
Salut! Eu zic ca nu trebuie sa te feresti! Trebuie sa vorbesti cu prietenul tau despre asta.Sa ii spui ca tipa aia se da la el, ca te-a amenintat ca a zis ca va desparte etc. Eventual intr-o zi cu niste prietene daca ati prinde-o undeva sa o aranjati putin (nu ma refer neaparat sa o bateti)ci sa o puneti un pic la punct ca merita.Bafta! :* >
Poti incerca sa iti petreci mai mult timp cu prietenul tau astfel incat ea nu va mai putea sa vina la el dace il vede cu tine.
Prietenul tau se intelege bine cu acea fata? Daca nu, il poti ruga sa nu mai accepte aceste "tratamente" ale colegei tale, dandu-i insa de inteles ca nu esti geloasa
Sau mai poti incerca sa vorbesti cu acea fata si sa ii explici ca e prietenul tau si ca nu e frumos ceea ce face.
Sper ca te-am ajutat
P. S.:Si eu am patit asta odata (i-am spus iubitului meu sa stea departe de ea )
patrizia696 întreabă: