In primul rand fa-ti ordine in prieteni daca nici ei nu te ajuta atunci nu valoreaza nimic...in al doilea rand du-te la tatal tau si cere-i scuze ( stiu ca e greu ) dar explica-i ca esti o fata responsabila si ca il intelegi si pe el ca ii e frica sa nu ti se intample ceva dar fiindca ai lucrat toata ziua ai nevoie si tu de o pauza in care sa-ti aduni puterile.Stabiliti pentru inceput un timp rezonabil apoi daca vede in tine o fata " cumintica " te va lasa chiar mai mult...
Dar citi ani ai? Daca tot nu poti sa iesi afara stai pe net intra pe 220.ro sau pe peteava.ro si amuzate cu faze comice sau asculta radio online de la orbitalfm.ro, muzica de toate genurile si virstele. Chiar daca ai dreptate nu trebuia sa-i zici asa tatalui tau, mai bine incercai sa te lingusesti pe linga el si aveai mai multe sanse.
Buna. poate ca ai exagerat si tu putin dar nu cred ca este un motiv grav. te sfatuiesc sa vorbesti cu tatal tau sa va spuneti nemultumirile si sa ajungeti la o intelegere iar faza cu prietenii ar trebui sa iti lase de gandit. sunt in aceeasi situatie ca tine si stiu cum e.mult succes.Corina
Asa sunt parintii. Din pacate nici eu nu sunt in relatii mai buna cu ai mei, incearca sa discuti cu ei cand sunt mai calmi, deoarece daca vrei s vorbesti atunci pe moment ei tot nu o sa fie de acord cu tine...si asa iar mai urmeaza un rand de tipete. Iar despre acei prieteni...nu te merita daca zici ca niciodata cand ai tu o problema ei nu sunt acolo.Ai sa vezi ca lucrurile o sa se rezolve.Trebuie doar sa nimeresti exact momentul cand sunt paritii tai in toane bune!iti zic ca merge varianta sa discuti cu ei potolit cand sunt in stari bune.Asa fac si eu cu ai meiSi cel putin dupa discutie urmeaza o perioada de liniste
Mda.najpa sa fii certat cu parintii.eu numa ce m-am impacat cu tata dupa vreo saptamana in care nici nu l-am salutat.nu stiu de ce li se pare lor ca e prea tarziu la asa ora sa iesi afara si nici nu ma chinui sa-nteleg.ma rog inteleg ca s-o fi simtit najpa cand i-ai zis ca-i egoist da chiar sa te ia de cap sau sa-ti dea o palma cam exagerat zic eu. n-ai ce-i face cat stai cu ei asculti de ei si pana la urma iti vor doar binele sigur ca mai sunt si certuri da' trec ele ai putea sa-ti ceri maine iertare si sigur te va lasa altadata si va aprecia gestul decizia ta