Atractie fizica se numeste treaba asta.Probabil i-a placut de tine dar i-a fost rusine sa te bage in seama si a asteptat sa faci tu primul pas.Cand a vazut ca nu-l bagi in seama, s-a dat batut.Eu zic ca te place sigur, dar in capul lui isi spune ''n-am nici o sansa cu tipa aia''.
Toată chestia asta s-a întâmplat acun vreo 2 3 luni. Crezi că mai am șanse?
Desigur ca inca ai sanse.Cunosc foarte bine cum functioneaza gandirea noastra, tipul o sa fie incantat
In primul rand, daca baiatul respectiv te-a cunoscut prin intermediul retelelor de socializare, nu inseamna ca s-a indragostit, e un baiat care cauta o partenera dupa anumite criterii, in cazul de fata, fizice! Prima data exista atractia, deci nu e vorba de iubire, e acel moment cand ai emotii pentru o persoana cand o vezi deoarece simti o stare de bine in preajma ei...deci asociezi acea stare de bine cu persoana respectiva, iubirea este mai mult, este atunci cand te preocupa starea morala a acelei persoane mai mult decat a ta, cand ii vrei doar binele si te ingrijoreaza orice lucru nepotrivit legat de acea persoana, ei bine, in cazul tau, e vorba de un baiat care este interesat de tine pentru ca te place cum arati, cum esti, si probabil a crezut ca el nu prezinta vreun interes pentru tine, si din orgoliu s-a intamplat asta!