| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a întrebat:

Deci...sunt inebunita dupa statusuri...si as vrea sa-mi dati statusuri triste dar in acelasi timp de dragoste de genu :

Nimeni nu poate sa imi fure zambetul care`mi apare cand ma gandesc la tine. Si nimeni nu`mi poate fura inima pentru ca ea deja iti apartine!

Stiai ca dragostea este cel mai ciudat joc din lume? sau amandoi pierd, sau amandoi castiga.castigam si noi ceva azi?

Si nu mi-e frica, el e langa mine, si totul va fi bine...

Iubirea... ce rost are sa iubesti daca niciodata nu ai parte de ea?!

Răspuns Câştigător
| Rainbow FisH a răspuns:

Am 2 statusuri pentru tine.
sunt scrise de mine
unul in momente triste.
"te crezi in lumina reflectoarelor in centru multimii. dar de fapt esti singur in camea ta iar becu de 2 watzi bate in oglinda si iti creaza senzatzia de vedeta iar zgomotul care intr prin crapatura termopanului pare a fi urletul multimii.laughing""

"cu fiecare privire imi bagi un cutit in inima, cu fiecare apropere il infigi mai adanc, cu fiecare cuvant doare mai tare, ca apoi cu distantzierea sa-mi iei si cutitul ala si sa nu mai am nimic, macar ala imi aducea aminte ca te iubeam si ma facea sa ma doara.crying""

4 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

"Iubirea inseamna suferinta si cei mai multi fug de iubire de frica sa nu sufere!"

| iulia_5414 a răspuns:

Dragostea lui este ca vantul o simti dar nu o vezi:X

| camelia1812 a răspuns:

Nu sunt` o papusa` de portselan`! Dar stii bine cand vreau pot sa te am`
"~DuLcE SaU AmArA, cuminte SaU VuLgArA, SuNt o FiInTzA rara ShI RaMaN OrIgiNaLa!~"
Am un talent nativ. Să folosesc un zâmbet pe post de sedativ! 
Figuri, fiţe şi talent, asta-i stilul meu recent! smug
Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat si nu regreta nimic care te face sa zambesti!
Nu te Schimba urmează-ţi visele nimeni nu te poate oprii.Nu ceda orice ar fi!
Parfumul meu în bluza ta, şi stilul tău in mintea mea.
Fereste-te de explicatii. Dusmanii oricum nu te vor crede, iar prietenii nu au nevoie de explicatii.
MuLte fete pacalesthii dar p mine. Ma iubesthi!

Hai sa ne inpartim lumea, luna mie, stelele tie, oceanul mie. Pamantul tie, dar mai bine totul tie si tu mie...
Te iubesc, am scris pe zapada, dar razele soarelui vor sterge aceste cuvinte, Te iubesc am scris pe plaja, dar un val obraznic, v-a lua cu el in adancuri aceste 2 cuv, ESTE SCRIS TE IUBESC IN INIMA MEA SI DE ACOLO NIMENI NICIODATA, NICIODATA NU V-A PUTEA SA LE STEARGA, pentru ca te iubesc, si o sa te iubesc cat voi exista

Un carbune aprins
E usor de stins
O dragoste adevarata
Nu se stinge niciodata :X
Am intrebari de pus, raspunsuri de dat, oameni de uitat
Cuceresk pe cine vreau, exlicatzii n`am sa dau`
de cate ori ma vei privi cu ura sau cu manie, de atatea ori iti voi zambi cu simpatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place cuvintele astea sunt frumoase