| Ode34 a întrebat:

Deci sunt intr-o situatie aiurea, de fapt, eu sunt aiurea..Am 14 ani si n-am avut parte de vreo relatie "adevarata" sa spunem asa.Eu sunt genul mai pretentioasa si-am pus mai mare accentul pe inteligenta, comportament, fizic..etc,si-n ultima vreme m-a procupat mai mult invatatul,tipic unui copil care vrea sa fie ceva in viata asta banala. Problema este ca simt nevoia de dragoste, de o imbratisare, de niste cuvinte..Simt ca sunt predestinata esecului si nici macar la liceu n-o sa am parte de asa ceva. M-am descarcat, doar.Precizez ca mie mi se da in general in jur de 16 ani, in niciun caz 14, sunt destul de dezvoltata, iar fizicul, pot spune ca e destul de placut..Intotdeauna cand imi placea de un baiat cu adevarat,nu il mai vedeam mult timp sau nu voiam sa-i scriu, desi nu mi-e asa rusine sa-i scriu unui baiat. A, da..am avut parte de o dragoste la prima vedere acum vreo 5 luni laughing nu prea l-am uitat pe baiat (era un baiat de +17 ani,atent, politicos, vreo 30 min l-am urmarit si ma topeam,pur si simplu,circumstanta in care ne-am intalnit era ciudata, oricum laughing )Cum sa am ganduri mai pozitive in legatura cu iubirea? Sunt cu moralul la pamant, dati-mi niste sfaturi.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| Daniellllll1 a răspuns:

Tinand cont ca ai 14 ani, normal ar trebui sa dai examenul anul asta, daca asa e, crede-ma nu e greu.L-am dat anul trecutrolling on the floor
Vezi ce faci la liceu dupa ce dai examenul, o sa ai acolo timp pentru toate.Mult noroc! big grin

5 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Păi ai doar 14 ani. Poti sa te plangi de la 35 incolo ca n-ai pe nimeni in viata ta dar sub aceasta varsta depinde doar de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Psst, fă tu primul pas, just sayin'

| immortalfaith a răspuns:

E foarte aiurea sa n ai o relatie pana la 14 ani. eu zic sa mergi la un doctor sa vada ce e cu tine

| FataȘarpe a răspuns:

Saracuuta *lacrima*
lol

| Ode34 explică:

Multumesc de ajutor! Mai penibile raspunsuri n.am primit in viata mealaughing)