Incearca sa stai cu cei care nu sunt asa copilarosi din clasa. Asta se numeste "anturaj" si te ajuta intr-un fel, te incurca in alt fel. Schimba genul muzical si incearca sa nu te rusinezi cand auzi o injuratura, sau sa nu fii cea care paraste mereu(in cazul in care o faci). Dupa cum ziceam, anturajul te-ar putea ajuta sa devii mai serioasa. Depinde, poate pana acum ai stat doar cu copii sau cei copilarosi, e ceva normal, dar daca o sa stai cu cei mai seriosi din clasa, cu timpul vei fii ca ei.
Bafta!
In primul rand, sa fi ciudat, nu e un lucru atat de rau, te obijnuesti cu asta. Mie uneori colegi/colegele, lumea, imi spune "esti ciudata" apoi tace 2 sau 3sec, si continua. Insa, nu sunt copilaroasa (ca si in cazul tau) doar pur si simplu, prin simplul fapt, ca eu sunt diferita, ii face sa am numeasca ciudata. Deseori cand nu sunt la fel ca ei, nu imi place tot ce "place la toata lumea", sau pur si simplu prin felul meu de a fi mai originala, s i nu a fi o "clona" ca toti ceilalti care sunt la fel, ai incep sa spuna ca sunt ciudata. Am ajuns sa imi dau seama, si sa observ diferenta dintre ciudata=speciala, si ciudata= stranie, sau etc. Felul in care lumea iti spune ca esti ciudata este pentru ca tu esti deferita, speciala in felul tau, si altfel decat ei. Lucrul asta nu este unul rau, iar pana la urma, niciodata nu suntem prea batrani sa fim copii, inima ramane vesnic tanara, si copilaroasa. E un lucru bun, e bine sa stii sa razi, sa glumesti, si sa fi intelegatoare. Insa nu trebuie sa intreci masura, si sa glumesti pe seama unor probleme, sau mai stiu eu ce. Trebuie sa fi disciplinata si serioasa cand e cazul, si glumeata atunci cand e de gluma. Si stiu sentimentul, de a te purta intr-un fel acasa, si in altul cu colegii sau amicii, pur si simplu, asta nu tine intotdeauna de tine, ci si de cei din jur. Cu colegii poti fi intr-un fel, cu familia in alt fel, cu cei mai apropiati, iar in alt fel, si tot asa. Nu trebuie sa te schimbi doar pentru ca sa devii la fel ca restul. Fi speciala, si originala in felul tau. Fi unicat
N-are nicio legatura cu intrebarea ca stii, am trimis mesaj cu chestia asta. Da da-mi id-ul tau prin mesaj privat. Nu putem vorbi prea rapid pe acest site . Wait
Dupa parerea mea nu este deloc rau sa fii copilaroasa si vesel, de exemplu eu am 18 ani dar de cand ma tin minte toti (parintii, rudele, prietenii) i-mi spun ca de ce nu sunt vesela ca mai permanent sunt suparata. Insa eu nu sunt suparata dar asa mii firea ca sa fiu serioasa si sa nu rad. Din aceasta cauza ca sunt mereu serioasa am putini prieteni. Nu pot sa spun ca nu am deloc dar am foarte putini. Asa ca nu e nimic rau in faptul ca esti vesela si ca te bucuri de viata. Crede-ma sa fii serioasa este cu mult mai rau. O simt pe propia piele.
Si eu am 15 ani si eu sunt la fel de copilaroasa ca tine si mie imi zic prietenii ca sunt ciudata, dar imi place sa fiu ciudata atata timp cat asta inseamna ca nu mi-am pierdut copilaria.multi nu au avut parte de ea sau nu au stiut cum sa se bucure, sau cum sa o pastreze pentru mai mult timp si sunt doar invidiosi.sieu ma comport cu familia diferit de felul in care ma comport cu prietenii, pentru familie am o limita, ii respect si nu vreau sa ies in societate de ei si sa le zica lumea ca in loc de copil le-a iesit o maimuta insa atunci cand sunt cu prietenii nu imi pasa de ceea ce vorbeste lumea, pentru ca ei se fac de rusine si singuri, nu au nevoie de mine
elena2312131 întreabă: