| simonafrumoasa a întrebat:

deci suntem mai multe fete care punem intrebari pe acest cont. eu sunt una dintre ele, cezara. sunt foarte urata! crying ba chiar sunt hidoasa. am niste priete foarte frumoase.toate au iubit doar eu nu. acum ceva timp un baiat mi-a propus sa fiu cu el ca sunt frumoasa ca nu mai stiu eu ce. dupa 2 zile am fost impreuna intr-o excursie. pana atuncia nu am zis ca suntem impreuna. a mai mers o fata dintr-o clasa mai mica care cred ca il place si si el pe ea. se tot uitau unul la altul. dar nu vorbeau. asa fac si la scoaola.ne-am strans acolo tot grupu din clasa noastra iar fata respectiva era in spate si putea auzi. eu am zis ca suntem impruna fata aia o facut o fata, atunci el o inceput sa rad. o zis : "eu cu tine? tu proasta am vrut sa vad cat tine, hidosenie. " si ceva de genu. nu stiu ce interese ar fi putu avea el. si defata cu toti a inceput sa imi enumere toate defectele. fata care il place radea si se uita la el. amodoi radeau. de fapt toata lumea radea. dar nici la scoala nu mo mai bagat inseama si imi zicea tot cuvinte urate. suntem intr-o clasa. foarte prost ma simt.si da stiu ca sunt foarte urata ce sa ma fac? ce sa cred? ce interese o avut asta? am cosuri pe toata fruntea mari si rosii am dinti galbeni cariati si foarte urati. am fata mare. par in cap doar doua trei firicele.lins si foarte urat. sunt si grasa pe deasupra.ce sa ma fac?

6 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Nu conteaza ce e pe exterior ci ce e pe interior.Iti trebuie un iubit care sa iubeasca pe tine indiferent de cat fe fumoasa esti.Sa nu-ti pese ce zic altii fii tu insuti si vei gasi prietenii adevarati

| asdfcffcvgvv123 a răspuns:

Fiecare are defecte, nu inseamna ca esti urata. Nu-l mai baga insemna pe baiatul ala si toate la timpul lor o sau ai si tu ui n prieten dar inca nu esti pregatita

| Less_Ray_1990 a răspuns:

Draga simona eu unul nu cred ca esti urata nu exista persoane urate exista doar multi prosti ca acest baiat sunt mulcti baieti care fac asa dar asta demonstreaza doar prostia lor nu te mai lua de el nul mai baga in seama prosti se gasesc oriunde daca vrei sa mai vorbim sunt pe Ray_less sper ca te-am ajutat pa

| LOwee02 a răspuns:

In primul rand, nu iti mai spune ca esti urata si in niciun caz hidoasa. Frumusetea interioara conteaza. Degeaba iti petreci timp langa o persoana frumoasa daca ea te face sa suferi.winking In al doilea rand, dintii galbeni si cariati inseamna o problema de sanatate si ar trebui sa mergi la un dentist. Daca nu te tratezi, mai tarziu ai putea avea probleme la inima. Cosurile vor disparea intr-un tarziu cand vei trece de pubertate. Pentru par foloseste sampoane pentru tipul tau de par; incearca mai multe tipuri de sampon pana esti multumita. Iar despre greutatea ta, daca mananci multe dulciuri si grasimi, micsoreaza dozawinking Mananaca mai sanatos si fa sport zilnic si ai sa slabesti. Si nu uita, fiecare persoana e frumoasa in felul ei. happy Succes in capatarea increderii in sine!

| Ionela296 a răspuns:

Fa efort, astfel incat sa arati asa cum ai vrea.Mananca intr-o cantitate normala si mai putine grasimi.Roaga-i pe parintii tai sa te lase sa mergi o luna la fitness sau daca nu te lasa sau este altceva ce te impiedica, in fiecare seara fa exercitii de slabit chiar daca nu vezi rezultatul atat de repede pe cat ai vrea.Pentru disparitia cosurilor, problema asta o am si eu. Sfatul meu este sa te speli cu Protex in fiecare zi si dupa sa te dai cu o crema pentru hidratare si sa nu te mai atingi des pe fata.Asta sa faci dimineata si seara.Parul incearca sa-l tapezi astfel incat sa para mai des sau daca nu, tunde-te in scari sa ai volum. Parul devine cleios din cauza atingerii dese a acestuia sau din cauza spalari cu prea mult sampon.Foloseste si sampon si balsam pentru a fi mai matasos.Incearca sa-i ignori un timp pe cei care se prefac ca vor sa fiti impreuna si daca ai sa te schimbi, ai sa vezi ca vor regreta pentru faptul ca si-au batut joc de tine.
Sper sa-ti fie de folos!happy

| Shidensen a răspuns:

Eu zic ca tu cam suferi dupa atentie