| tanananaccc a întrebat:

Buna, deci.Toamna trecuta m-am intalnit cu un fost coleg din intamplare cu care chiar mi-a placut sa vorbesc, dar nu am apucat sa-i iau numarul de telefon sa mai vorbim. Acum mi-am adus aminte de el, retinand ca avem destul de multe in comun si ca ar fi frumos daca am fi fost prieteni. I-as putea cere numarul de telefon de la altcineva usor, dar mi-e ca prezentarea mea nu fie buna.Adica sa nu par timida, ciudata, stiti voi.As vrea ceva simplu si la obiect, sa nu transmit altceva decat o intentie de a continua sa tinem legatura intr-un mod prietenos, mai ales ca el e super extrovertit si eu fix opusul si sa nu complice acest lucru cumva situatia.Nu stiu cum sa o fac si probabil n-o sa raspunda nimeni dar imi incerc norocul laughing. Salut

2 răspunsuri:
| CosminCD a răspuns:

Salut! Dacă ți-e jenă să ceri nr de telefon de la altă persoană, poți apela la varianta Facebook. Este mult mai utilă și acolo poți ține legătura cu el. Dacă nu are FB, atunci mai sunt site-uri de socializare. Dacă nu are niciuna dintre acestea, rămâi doar la varianta telefon. Sper să funcționeze prima variată. Succes!