| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a întrebat:

deci trebuie sa port ochelari
in fine asta e bine pentru ca nu vad prea bine, dar mi-e frica de ce o sa zic colegii!
ei nu sunt genu de colegi intelegatori sad
ce sa fac sa nu rada?
cum sa trec peste asta?
elp! plzzz!
funditzzaaaa

Răspuns Câştigător
| Unnamed_5767 a răspuns:

Nu ar trebui sa gandesti asa. Si eu am patit la fel. Cand eram in clasa a 8-a am inceput sa pot ochelari chia pe la sfarsitul scolii. Nu au ras doar au facut o mica gluma. Totul a durat pana s-au obisnuit cu noul EU. Eu cred ca daca esti tu totul o sa fie bine.

P. S.: Nici colegii mei nu erau prea intelegatori.

Sper sa iti fie bine.

5 răspunsuri:
| Anna98Anna a răspuns:

Daca o sa rada de tine spune-le ceva nu-i lasa sa-si bata joc de tine.Bafta!

| ilincush a răspuns:

Ei bine, ochelarii nu-i poti ignora trebuie sa-i porti... lentilele de contact sunt cam scumpe...ar trebui sa-ti iei niste ochelari draguti si la moda, eu am avut niste ochelari rosii, incearca sa gasesti culori diferite

| mfbluu a răspuns:

Pai ai 2 variante
1:sa porti ochelarii si sa nu ii bagi in seama pe colegi (trebuie sa te gandesti la sanatatea ta pentru ca daca te ti acum de ochelari cand o sa fi mai mare nu o sa mai trebuie sa ii porti...si faza cu colegii ei sunt niste mucosi care cred ca sunt perfecti dar o sa vina si randul lor si att o sa se rada si de ei)
2: poti sa iti iei lentile ori colorate ori transparente pentru vedere...sunt foarte eficiente deoarece nu se observa, sunt mai ieftine, si sunt foarte usor de intretinut) eu te sfatuiesc sa iti iei lentile nu iti va afecta ochiul... port si eu lentile color am mov si verde am avut si albastru si nu mi s-a intamplat nimin(in caz de stau parintii tai cu frica asta) FuNdItSsSsaA?>love struckx:

| Ctynnaa a răspuns:

Deci...
In prima zi intraaa cu zambetul pe buzetongue comportate fff amabila. :X
la inceput poate ca a sa zica ceva, dar nu ii baga in seama.fii amabila :X:X si suuuper de trebuie. a sa fie nevoitzi sa nu rada, mai ales cand nu ii bagi in seama, le dai peste naslaughing

| crazymarioara a răspuns:

In primul rand, chiar nu trebuie sa iti pese de ce cred colegii tai, fiecare din ei ar putea purta ochelari, mai ales daca sunt dinaia care stau toata ziua cu capul in monitor. Iti poti cumpara niste ochelari draguti, care ai observat la mai multi tineri ca se poarta. Ai incredere in tine, bafta.