Si eu sunt cam la fel. Nu am batut niciodata pe nimeni desi as fi vrut de nu mai puteam. Daca nu poti scapa de cei ca ei atunci trebuie sa inveti sa nu iti mai fie frica. Unii ar spune ca cei ce se uita la filme horror sunt mai curajosi dar nu e asa (cred). Cel mai bine e sa te apuci de un sport sau sa te antrenezi la tine acasa pentru ca sa stii ca asta iti da curaj si incredere in tine insuti. Pacat de tine caci pari un tip de treaba. Ce sa facem, trebuie sa ne adaptam la lume. Bafta cu colegii tai cei periculosi...
Pur si simplu chiar daca ti-e frica, chiar daca ti-e mila, incearca sa nu-ti mai fie. Nu are ce sa se intample, pur si simplu dai in ei ca in sacu de ciment. Daca e incep, tu trebuie sa te aperi. Eu cand eram mai mic ( prin clasa a 6 a, a 7 a ) eram tot asa ca tine. Daca se lua unu de mine eu il lasam, el continua, pana imi sareau mie capacele si incepeam sa-l iau la bataie, dar in timp ce dadeam nu gandeam decat ca o sa se intample ceva cu el, ca poate ii dau cu capu de perete si ramane acolo si tremuram tot in timp ce il bateam, dar totusi, nu se intampla nimic. Il tavaleam putin, ii dadeam cateva directe de stanga, de dreapta, si apoi statea cu capu pe banca toata pauza pana intra profesorul. Nu prea cred ca te ajuta raspunsul meu, dar am incercat si eu. Daca e vreo eroare gramaticala, sau vreo greseala de exprimare, imi cer scuze. Bafta!
Acasel întreabă: