anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci verisoara mea are 14 ani si are o prietena( cea mai buna) de aceeasi varsta si fac totul impreuna, sunt in aceeasi clasa. Iar verisoara mea a venit sa stea la mine 2 zile cum e distanta mai mare ele nu sau intalnit in aceste zile, si mi-a povestit o gramada de lucruri pentru ca e foarte deshisa. Mi-a zis ca cunoaste un baiat mai mare cu un an ca ea si se plac reciproc dar prietena ei este mai suparacioasa si ii spune ca nu poate exista iubire la 14 ani si ca se va termina urat si ca ei nu i-a placut niciodata de un baiat. Ce ziceti? Nu exista iubire la varsta asta? Si e posibil sa nu-ti fi placut de nimeni? Fata nu e retrasa sa zici ca nu a cunoscut baieti draguti. dar nu o inteleg. si verisoarei mele ii e greu sa auda cum va reactiona daca va fi cu acel baiat. Ce parere aveti?

fundita

Răspuns Câştigător
| traficanta a răspuns:

E adevarat intr-un fel, aia nu e iubire, e o atractie.Si da, e posibil sa nu -ti fi placut de nimeni, daca nu stai intr-un anturaj din care fac parte si baieti.Si in plus la varsta asta ar trebui sa profite ca nu incep problemele atata timp cat se opresc la lucruri marunte( sper ca m-ai inteleswinking ) Deci nu e nimic grav.

4 răspunsuri:
| F. a răspuns:

Ba eu cred ca exista iubire la 14 ani nu stiu daca este si cazul verisoarei tale. dar eu personal am iubit la 14 ani din tot sufletul si am fost iubita de un baiat de aceeasi varsta cu mine a fost foarte frumos

deci...de ce nu? happy

| SlowLikeSnow a răspuns:

Mie mi-a placut de un baiat si la 11 anibatting eyelashes...eu cred ca prietena ei ori e pe invers si ii place de ea ori i place de baiatul de care ii place verisoarei tale si nu vrea sa aiba ei nimic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iubirea exista la orice varsta. Prietena verisoarei tale, probabil nu a iubit niciodata si de aceea are parerea asta. Nu se stie daca se va termina urat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai iubire la varsta aceea nu prea exista