| Ariamnaa a întrebat:

Buna! Deci vreau sa ma ajutati cu un sfat sau ceva. Am 13 ani si sunt împreuna cu un baiat de 16 ani de 3 luni jumate. Ne-am cunoscut pe ig prin intermediul unei prietene de ale lui, eu m-am plans la ea ca as vrea o relatie iar ea mi l-a dat pe baiatul asta la care țin enorm de mult si nu as vrea sa îl pierd. Problema mare este ca stam departe unul de celalalt sad. Practic o relatie la distanta el sta în Zalau, iar eu în Ploiesti. Nu ne-am mai întalnit pana acum dar la vara a zis sa vada daca îl lasa mama lui si daca poate. Mie mi s-a facut dor foarte tare de el. Si nu stiu ma gandesc mereu la el si cat o mai fi pana ne vedem. La început cand parintii mei au aflat ca am un iubit mai ales ca avem o relatie la distanta nu au fost de acord. Dar pe parcurs au constatat ca e totul ok. Si m-au lasat sa vb în continuare cu el. Desi ai mei nu prea îl considera a i un baiat serios fiindca el nu se mai duce la scoala da bine ar mai vrea sa mai termine liceul la toamna si dupa gata. Mie chiar îmi este dor de el și poate ca nu ma credeti dar îl iubesc. As fi vrut sa ma duc eu la el dar nu am cum ca nu cred ca îmi dau mie bilet de tren. Iar la mine daca vine nu are cum sa stea fiindca ai mei nu l-ar primii sa stea cu mine :*(. Nu stiu ce sa mai fac ca sa îl am aproape plus ca mor de dorul lui. Vreau si eu sa ma ajutati cu un sfat ceva dar nu sa îl las pentru ca nu voi face asta chair cred in relatia noastra si cred ca putem construii o familie

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Exista Skype, messanger si Whats app, asadar suficient de multe aplicatii pe care il poti vedea ca sa-ti treaca dorul, fiindca sunteti mult prea micuti sa calatoriti singuri.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

și poate ca nu ma credeti dar îl iubesc. Te credem, dar îl iubești din poze și din telefon? Deci iubești o poză și o voce.
daca vine nu are cum sa stea. Poate să stea cu airbnb.
ca mor de dorul lui. Cum simți că mori?
cred ca putem construii o familie. Este bine să crezi asta, și să continui cu această credință încă vreo 10 ani. Dar asta după ce te întâlnești cu el pe viu.

| VoidEternal a răspuns:

Alege-ti pe cineva mai bun. Nu cineva care crede că e suficient să ai 10 clase într-o lume în care absolvenți de facultate lucrează la McDonald's. Nu cred că vrei sa ajungi mamă la 15 ani, certată cu părinții, legată de un șmecheraș (ca să nu zic golan) care știe el mai bine ce trebuie făcut în viață în loc să meargă la școală și urându-ti clipa în care te-ai născut. Nu știu la ce se gândesc părinții tăi de te lasă să vorbești cu el.

Lasă naibii relațiile la 13 ani, concentreaza-te pe școală, ai tot timpul din lume pentru asta.

| LordCristobal a răspuns:

Buna!
Din păcate nu prea poți face mare lucru, poți doar sa păstrezi și să consolidezi relația de la distanță.Tu nu ai cum sa te duci la el dar în schimb el poate sa vina la tine în oraș și să își rezerve două nopți la un hotel/pensiune să vă vedeți.
Dar totuși e cam devreme sa ai relații la 13 ani.
Sfatul meu este sa te tii cât poți tu de bine de școală și să mai ieși cu prietenele tale afara.
Cam după 16 ani ar trebui să îți faci un iubit.

| haileewatson a răspuns:

Esti mica si te-ai atasat de baiatul asta fiindca iti da atentie.
El la 16 ani isi incepe viata sexuala, merge prin cluburi, sta in oras pana mai tarziu, are nevoie de o iubita de varsta lui nu de 13 ani fiindca nu sunteti in acelasi stadiu al vietii.
Sfatul meu e sa gasesti un baiat de varsta ta din scoala sau cartier.