| IoOoA a întrebat:

Deci vreau să particip la concursul "pasaport pentru excelenţă" dar o întrebare m-a cam băgat în ceaţă. http://pasaportpentruexcelenta.ro/? p=817 Aţi putea să-mi spuneţi cum ar trebui să fac descrierea? Nu vreau să copii, desigur. Numai că nu sunt sigură cum exact ar trebui s-o fac. Să descriu cine/ce e în imagine? ex. ultima poză. "În poză e nu ştiu care el a fost nu ştiu ce"?

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

O scurtă descriere e ceva de genul da, cine este, de unde e, ce-a făcut la viaţa lui, în ce a jucat, ce realizări are, eventual dacă îţi place sau nu şi de ce thinking

5 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Copiez*
Nu cred că merge linkul, nu apare ce ai vrea tu să apară.

| IoOoA explică (pentru DakotaRoyse):

Http://pasaportpentruexcelenta.ro/? p=817 Am observat.

Http://pasaportpentruexcelenta.ro/? p=817 Am observat.

Şi mai e o chestie, dacă nu te superi. Nu văd să sppecifice undeva dacă trebuie în engleză sau nu. Cum crezi că ar trebui s-o scriu? În engleză sau română?

| DakotaRoyse a răspuns (pentru IoOoA):

Mie mi se pare că scrie destul de clar acolo sus: "Alege imaginea preferată și realizează pe baza acesteia, o scurtă descriere de maximum 35 de cuvinte, în limba engleză."
Deci în engleză happy

| DakotaRoyse a răspuns (pentru IoOoA):

O scurtă descriere e ceva de genul da, cine este, de unde e, ce-a făcut la viaţa lui, în ce a jucat, ce realizări are, eventual dacă îţi place sau nu şi de ce thinking