anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Deci, vreau si eu sa stiu la o intalnire cu prietenii/gasca, ce va enerveaza cel mai tare? Pe mine faptul ca ma uit mult la o persoana pe care o plac si trebuie sa ma prefac ca ma uit altundeva cand isi intoare si persoana aceea ochii spre mine.Sau cand persoana aceea se uita la mine si cand ma uit la ea tot eu trebuie sa ma prefac ca privesc in alta parte.
Oricum, nu e chestia ca il plac. Vreau doar sa stiu ce va enerveaza pe voi la iesirile cu gasca voastra.

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ceea ce faci tu nu este ieșire, este intrare.

| nuspuncinesunt2 a răspuns (pentru sadrian46):

Si unde intru mai exact? Ca eu ies cu prieteni de ai mei car eau de la 14 la 19 ani si iesim mai in fiecare seara cand sunt si eu la tara.Ba iesim la un gratar, la un picnic, la una, la alta.Si nah, nu inteleg unde intru.

| sadrian46 a răspuns (pentru nuspuncinesunt2):

Ai spus tu însuți,
ncep sa rad de mine ca vad ce proasta sunt.

| nuspuncinesunt2 a răspuns (pentru sadrian46):

Pai...Si nu am spus nimic ca intru undeva...

| sadrian46 a răspuns (pentru nuspuncinesunt2):

Intri în această zonă, în care îți dai seama de prostia ta. și de faptul că trebuie să vezi altfel lumea din jurul tău, și că trebuie să gândești și mai ales să acționezi alfel, dacă vrei să trăiești printre ei.
î

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Când ies cu gașca mă enervează că nu e nicio gașcă.

Glumeam, ăsta e un lucru bun.

| isemilia a răspuns:

Daca este si persoana pe care o plac acolo, probabil faptul ca sunt si ceilalti amici rolling on the floor Glumesc, dar da, e enervant sa te feresti, sa nu vada cineva ca il / o privesti pe X sau sa realizeze chiar X asta.
Daca nu e si el / ea acolo, probabil faptul ca in general sunt intrerupta sau lasata in urma...

| nuspuncinesunt2 a răspuns (pentru isemilia):

E naspa rau ca e mai mare ca mine si astia, baieti destepti si-au dat seama de vara trecuta ca-l plac.Creier.Si povestea e mai complicata. Si nah, deja unor fete din gasca le-am zis.Si cand mai facem un party ceva se mai fac glume proaste... laughing Cica si el m-ar place dar diferenta de ani.Dar nu conteaza, e enervant sa ma uit la el linistita si sa se uita si el dintr-o data la mine sau invers.
Imi place pentru ca atunci cand ma gandesc la asta incep sa rad de mine ca vad ce proasta sunt.

| GigaChad a răspuns:

Ca sunt bombardier